cookie-og-privatlivspolitik
Yes - to point! Glæde hos NFH's Natasja Clausen, Emilie Steffensen og Kristina "Mulle" Kristiansen umiddelbart efter sejren over Randers.
Yes - to point! Glæde hos NFH's Natasja Clausen, Emilie Steffensen og Kristina "Mulle" Kristiansen umiddelbart efter sejren over Randers.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Sejr over Randers - nu kommer Horsens

Slutspilsdeltagelsen nærmer sig for NFH. Endnu et skridt kan tages i aften.
17. februar 2021 kl. 07:51 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Efter tre kampe i træk mod henholdsvis Odense, TTH Holstebro og Ajax København, hvor det blev til et noget magert udbytte på blot et enkelt point opnået i remiset mod Ajax, kunne NFH mandag i sidste uge igen glæde sig over en sejr i Bambusa Kvindeligaen.

De to point kom i hus i hjemmekampen i Lånlet Arena mod Randers HK uden de helt store sværdslag. Sejren over de alt andet end skræmmende kronjyder, der trænes af NFH's mester-træner fra 2016/17-sæsonen, Niels Agesen, blev på 27-19 efter en pauseføring på 15-12.

Randrusianerne fulgte med til 8-8, men herefter var det NFH, der havde taktstokken uden at spillet dog nåede de helt store højder. Hos NFH, der havde Lærke Nolsøe som topscorer med otte rene pinde, var Kristina "Mulle" Kristiansen blevet klar igen efter sin fiberskade mod Ajax, ligesom unge Emilie Steffensen også var med igen efter en længere skadespause. Derimod forblev Dione Housheer på bænken gennem hele kampen. Bedste NFH'er var dog målvogter Louise Egestorp. Hun gjorde for alvor livet surt for gæsterne. Egestorp har netop forlænget sin kontrakt med de gule.

Med sejren, der blev vist på TV2 Sport, indtager NFH igen 6. pladsen i rækken, da både Silkeborg-Voel og Aarhus United senere på ugen tabte deres kampe til henholdsvis Team Esbjerg og Viborg. NFH har et forspring på to point til de to klubber og tre ned til Holstebro på 9. pladsen - pladsen der akkurat ikke giver billet til slutspillet.

Der resterer fem spillerunder i grundspillet og NFH's næste modstander er Horsens HK i Lånlet Arena i aften klokken 19.30.

Annonce

Østjyderne, der ligger trediesidst i ligaen, lagde flot ud efter nytår ved overraskende at besejre København Håndbold. I den forgangne uge blev det til uafgjort mod Ajax.

NFH vandt det første indbyrdes opgør i Horsens med 22-20 og er da også onsdag klar favorit til at få yderligere to vigtige point.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE