cookie-og-privatlivspolitik
Med  haveredskaber; et stort og livagtigt persongalleri af koste, skovle og river, fortælles Shakespeares store, tragiske og rørende drama - uden et ord.
Med haveredskaber; et stort og livagtigt persongalleri af koste, skovle og river, fortælles Shakespeares store, tragiske og rørende drama - uden et ord.
Foto: Teatret Masken

Ugeavisen Guldborgsund

Shakespeare på Lilletorv

Vores Nykøbing, Sydfalster Turist- & Erhvervsforening og Teatret Masken står bag fem forestillinger hen over sommeren. Den første er dukketeater med Passepartout Theatre Production tirsdag 21. juli.
15. juli 2020 kl. 09:07 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Tirsdag 21. juli klokken 16 kan man på Lilletorv i Nykøbing opleve Shakespeares store klassiker Romeo & Juliet som dukketeater.

Der er tale om en skarp, underfundig og utraditionel forestilling for hele familien, hvor munken i Romeo & Juliet med lune og alvor lader os gennemleve den klassiske historie om to familiers indædte had og de unges stormende og skæbnesvangre kærlighedshistorie.

Med sine haveredskaber; et stort og livagtigt persongalleri af koste, skovle og river, fortæller han Shakespeares store, tragiske og rørende drama - uden et ord, men helt ind i hjertet hos store som små.

- Vi har i samarbejde med Vores Nykøbing, Sydfalster Turist- & Erhvervsforening arrangeret fem forestillinger hen over sommeren. Fælles for alle forestillinger er, at de kan opleves af børn fra 6 år og op. Forestillingerne er nonverbale og er derfor velegnet til turister, fortæller Hannah Karina Mikkelsen, der er teaterleder i Teatret Masken.

Den første i rækken er altså Romeo & Juliet af Passepartout Theatre Production og der er fri entré.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce