cookie-og-privatlivspolitik
Mikkel Andersen har udlignet til 1-1 og slutresultatet mod Esbjerg fB i aftenkampen i Lollands Bank Park fredag 27. august.

2

Billeder

Mikkel Andersen har udlignet til 1-1 og slutresultatet mod Esbjerg fB i aftenkampen i Lollands Bank Park fredag 27. august.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Sjettepladsen skal konsollideres

På søndag spiller NFC den anden udekamp i træk. Her gælder det Esbjerg fB i Blue Water Arena.
26. november 2021 kl. 10:45 Af Manfred Sørensen

NYKØBING NFC fik desværre ikke noget med hjem fra den svære udekamp mod Fredericia, hvor det som bekendt blev til et nederlag på 2-3.

Men på søndag får Bjørnebanden en ny mulighed. I den fornemme Blue Water Arena i Esbjerg gælder det nemlig Superliga-nedrykkerne fra 2019/21, Esbjeg fB, der i skrivende stund indtager syvendepladsen i NordicBet Ligaen og derfor helt klart må betegnes som en af NFC's direkte konkurrenter til sjettepladsen - i øvrigt sammen med andre klubber, som for eksempel HB Køge, Jammerbugt FC og Vendsyssel F, der jo bestemt heller er hægtet af endnu, selv om NFC for nuværende pointmæssigt har et forspring.

Søndagens modstander fra den vestjyske storklub, der så sent som i foråret 2019 fik DM-bronce, fik langtfra den start på sæsonen man havde håbet på. Målsætningen var helt klar - tilbagevenden til Superligaen. Men store interne problemer omkring ikke mindst den kontroversielle træner Peter Hyballa var medvirkende til en skrækkelig sæsonstart med masser af nederlag.

Sidenhen er tyskeren blevet smidt på porten og bøtten blev så langsomt vendt, uden dog at spillet af den grund bare flyder for EfB. Det første opgør mellem NFC og Esbjerg fB, der blev spillet som aftenkamp fredag 27. august i Lollands Bank Park sluttede 1-1 efter en vestjysk føring på 0-1 inden det lykkedes Mikkel Andersen at udligne til slutresultatet.

Meget tyder på, at søndagens opgør også bliver meget lige, og mon ikke NFC kan leve med en ny pointdelig med esbjergenserne?

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE