cookie-og-privatlivspolitik
Alt går galt ... igen ... i Klovn The Final.
Alt går galt ... igen ... i Klovn The Final.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Slut fra Casper og Frank

Klovn The Final har premiere på torsdag i biografen på Slotsbryggen.
29. januar 2020 kl. 08:26 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Travlheden i vinterferien venter lige om hjørnet for Nordisk Film Biografer Nykøbing, men inden vi når så langt, kan publikum på torsdag glæde sig over Klovn - The Final. Der er trilogien, der slutter af med et brag af en finale, når Casper og Frank siger "farvel og tak".

I denne omgang har de fokus på kærligheden, for varer den evigt? Det spørgsmål må Frank stille sig selv, da Mia overvejer at lade sig skille.

Casper mener dog, at hun bare skal lægges på is, så de to beslutter at tage afsted på weekendtur til Island. 

Tingene går selvfølgelig ikke helt som planlagt, og de når ikke flyet, men de er ikke klar til at tage hjem, og "gemmer" sig derfor i Lars Hjortshøjs tomme luksusvilla. 

Alt går efter planen til et vulkanudbrud på Island lukker luftrummet over øen på ubestemt tid. Nu kan Frank se til, mens hans og Caspers store løgn virkelig splitter hans liv.

Til det yngre publikum er der Ellevilde Ella på programmet - en varm og morsom film for hele familien, der viser, hvor magiske venskaber kan være.


Plus det løse...

Onsdag 29. januar klokken 18.30 kan du se Woody Allens senest skud på "storby-stammen"; nemlig A Rainy Day In New York.

Lørdag 1. februar klokken 13.30 kan man komme tll forpremiere på én af vinterferiens store børnefilm; Drømmebyggerne.

Og til slut kan biografens trofaste operagæster glæde sig til The Mets opsætning af operaen Wozzeck mandag 3. februar klokken 17.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce