cookie-og-privatlivspolitik
Kristina "Mulle" Kristiansen kunne ikke føre sit hold til point i Aarhus. Nu venter en en kamppause inden de tre sidste kampe i slutsspilspuljen skal afvikles.
Kristina "Mulle" Kristiansen kunne ikke føre sit hold til point i Aarhus. Nu venter en en kamppause inden de tre sidste kampe i slutsspilspuljen skal afvikles.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Smed to dyrebare point

NFH blev kæmpet ned i Aarhus. Nu bliver det svært at nå semifinalen. Næste kamp mod Odense er lørdag 24. april hjemme i Lånlet Arena.
12. april 2021 kl. 08:07 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Efter en rigtig god periode, og ikke mindst de to flotte præstationer mod henholdsvis Viborg og Odense i de to første opgør i DM-slutspillet, var optimismen virkelig vendt tilbage hos alle NFH-tilhængere. Nu var en 1. eller 2. plads i puljen og dermed deltagelse i semifinalen virkelig indenfor rækkevidde.

Men dette håb fik tirsdag i sidste uge for alvor et skud for boven, da NFH gæstede Den Gamle Stadionhal i Aarhus for at møde Aarhus United.

NFH fortsatte det gode spil - men kun i et kvarter, hvor man uden større besvær bragte sig foran med 12-6. Det kørte ....

Men det skulle vise sig at være en stakket frist. Hjemmeholdet skruede bissen på og kæmpede på livet løst. Ret hurtigt var forspringet smuldret og resten af opgøret blev spændende.

Til sidst var det dog jyderne, der var de kløgtigste og kunne hive en 28-26-sejr i hus.

Annonce

Stor ærgrelse i NFH-lejren - og det forstår man. To point her mod et ret ordinært Aarhus-mandskab havde været så fedt for semifinale-mulighederne.

Disse eksisterer da heldigvis stadig, men er blevet noget mindre, her hvor der resterer tre kampe - to hjemme og en ude.

Men foreløbig er der en kamppause på grund af landskampe. Næste kamp mod Odense er lørdag 24. april hjemme i Lånlet Arena.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE