cookie-og-privatlivspolitik
Flere forretningsdrivende i Vores Nykøbing vil gerne holde åbent til klokken 16 på lørdage.
Flere forretningsdrivende i Vores Nykøbing vil gerne holde åbent til klokken 16 på lørdage.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Snart åbent til klokken 16 på lørdage i Vores Nykøbing?

Flere fremmødte på generalforsamlingen mener det er fremtiden for Nykøbing.
12. oktober 2020 kl. 16:47 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Da man i forbindelse med Vores Nykøbings generalforsamling tirsdag i sidste uge var nået til punktet eventuelt bad Jan Schwaner, indehaver af Skoringen i Jernbanegade, om ordet.

Han opfordrede på det kraftigste til, at man i bestyrelsen drøftede en forlængelse af lørdagsåbningtiden i byen.

- Vi har behov for, at der er åbent til klokken 16. At lukke klokken 14 er simpelthen for tidligt. Der masser af liv i gaderne og vi vil kunne øge vores omsætning i de to timer. Der ligger helt klart et potentiale lørdag eftermiddag, lød det fra Jan Schwaner.

Og han fandt gehør hos flere af de fremmødte.

Blandt andet hos Kai Schnipper, modebutikken Wagner.

Annonce

- Ja, jeg er helt enig. Mange familier har jo fri og god tid til at handle ind på lørdage. Så hvorfor ikke udnytte det? Jeg vil endda gå så vidt til at sige, at vi også skal til at have åbent på langt flere søndage, sagde Kai Schnipper.

- Det kan blive svært for de mindre butikker, for eksempel for mig med familie, at holde åbent alle syv dage. Men jeg er helt enig omkring det at holde åbent til klokken 16 på lørdage. Jeg får alligevel aldrig lukket før klokken 15 på lørdage, da der stadig er kunder, lød det fra Emma Horskjær fra modebutikken byEmma.

Formand for Vores Nykøbing, Jan Koch, var helt enig, men understregede, at det i den forbindelse er vigtigt med fælles fodslag.

- Lige nu har flere butikker desværre svært ved at leve op til de åbningstider, vi fra Vores Nykøbing foreslår. Det er bare ikke godt nok, sagde formanden.

- Godt vi fik bragt det på bordet i dag. Jeg håber nu, at mange medlemmer vil sende deres mening om sagen til mig. Så vil vi tage det med på et bestyrelsesmøde og drøfte, hvad der skal ske, afsluttede by- og citychef André Andersen diskussionen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE