cookie-og-privatlivspolitik
Da NFC sidst spillede hjemme i NordicBet Ligaen 1. marts skete det på kunstgræs på Østre Allé - dog med tilskuere ved sidelinierne. På søndag klokken 12 mod Roskilde i CM Arena bliver der ikke adgang for publikum og dermed ingen opbakning fra den kant til Mikkel Dahl og co.
Da NFC sidst spillede hjemme i NordicBet Ligaen 1. marts skete det på kunstgræs på Østre Allé - dog med tilskuere ved sidelinierne. På søndag klokken 12 mod Roskilde i CM Arena bliver der ikke adgang for publikum og dermed ingen opbakning fra den kant til Mikkel Dahl og co.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Søndag ruller bolden igen for NFC

... men selvfølgelig uden publikum på lægterne.
27. maj 2020 kl. 13:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Kr. Himmelfartsdag torsdag i sidste uge skulle Parken havde dannet en festlig ramme om den danske pokalfinale i fodbold. Og i den kommende weekend skulle fodboldsæsonen 2019/20 slutte i Superligaen og NordicBet Ligaen. Herefter skulle de forskellige landshold så ellers i træningslejr for at forberede sig på en EM-slutrunde, der blandt andet også skulle foregå på dansk jord med en åbningskamp samtidig med, at Nykøbing F. Revyen 2020 skulle have premiere...

Men sådan blev/bliver det som bekendt ikke grundet coronakrisen. Men heldigvis har regeringen i samarbejde med myndighederne givet grønt lys til, at turneringsfodbolden må genoptages i Superligaen og NordicBet Ligaen, der restarter i denne uge og pinsen samt 2. division, der igen kan fløjtes op 13. og 14. juni - hvis ellers man får lov. Alle steder selvfølgelig uden publikum på lægterne.

Dermed skal også NFC i ilden igen og på jagt efter vigtige point, efter at trænerduoen Claus Jensen/Brian Rasmussen og spillerne hvad turneringskampe angår har ligget underdrejet siden 8. marts, hvor det blev til 0-0 på udebane i Næstved.

På søndag - 1. pinsedag - klokken 12 kommer Roskilde på besøg i CM Arena. Efter en matchfixing sag, anden intern uro og økonomiske udfordringer slikker de sjællandske gæster stadig sår på rækkens sidsteplads med hele ni point op til NFC, der pt. har fire point ned til Hvidovre lige under nedrykningsstregen. Udover Roskilde og Hvidovre indtager også Næstved lige nu en af de tre nedrykningspladser.

Men der resterer hele 13 runder, hvor hele 39 point er på højkant. Der kan altså ske rigtig meget og tingene hurtigt forandre sig i tabellen.

Ingen tvivl om, at NFC er favorit til opgøret - også selv om opbakningen fra hjemmepublikum i CM Arena er en by i Rusland. Ydermere har NFC revanche til gode fra det første indbyrdes opgør tilbage 15. september. Her tabte "Bjørnebanden" med 3-1 efter en noget tandløs indsats.

Det skal der rettes op på 1. pinsedag!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce