cookie-og-privatlivspolitik
Roepladsen bliver for en periode rammen for både film, koncerter, stand up med mere.
Roepladsen bliver for en periode rammen for både film, koncerter, stand up med mere.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Sommeren køres ind på sukkerfabrikken

Program for Sommer i Nykøbing Falster - drive in opdateres løbende på voressommer.dk. Et af de helt store scoop for sommeren er en drive in koncert med Carpark North.
09. juni 2020 kl. 05:50 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Fra 11. juni frem til 26. juni kan du komme til en række drive-in-oplevelser på sukkerfabrikken i Nykøbing.

Roepladsen bliver i denne periode rammen for "det søde liv" med både film, koncerter, stand up med mere.

Programmet er ved at falde på plads i skrivende stund, men vi kan godt afsløre, at 26. juni kommer Carpark North - det legendariske danske rockband og spiller koncert.

Man køber billet pr bil, og billetterne sættes til salg på voressommer.dk, der løbende opdateres med nye navne og tiltag.

Borgmester John Brædder fortæller:

- Det er en kæmpe glæde, at vi igen kan skabe oplevelser for Guldborgsunds borgere og turister. Det glæder mig især, at vi kan gøre dette i samarbejde med byens forretningsdrivende og Vores Nykøbing, ligesom vi håber, at Sommer i Nykøbing Falster-konceptet bliver bredt ud til andre byer i kommunen.

Allerede 11. juni starter Sommer i Nykøbing Falster med at vise filmen "Ternet Ninja" på storskærm.

Det foregår sådan, at lyden transmitteres via bilens radio og der vil være en storskærm og to skærme på 50 m2, der sikrer god udsigt uanset hvor på pladsen, man holder.

- Sammen kan vi virkelig meget. Forretningsdrivende, kommunen og borgerne. Det er Sommer i Nykøbing Falster et godt eksempel på. Vores butikker og restauranter står klar til at levere mad og drikkevarer, som man kan hente og tage med sig, når man skal til drive-in-arrangement, tilføjer Andre Andersen, Vores Nykøbing.

Det anbefales at komme i god tid, da der kan blive lidt udfordringer med logistikken, hvis alle ankommer samtidigt.

Du kan løbende følge med i, hvad der kommer på programmet, på kommunens facebooksider og hjemmeside samt på voressommer.dk.

Formand for Kultur, Fritid- og Bosætningsudvalget Martin Lohse udtaler:

- Vi har arbejdet hårdt på at finde frem til en løsning, der både tilgodeser myndighedernes retningslinjer og foreningerne, der gerne vil skabe nogle gode oplevelser og tjene penge til deres foreninger. Så derfor er jeg særligt glad for, at Sommer i Nykøbing Falster også er en ramme, som foreningerne kan byde ind på og bruge. For eksempel kan det være en forening vil lave en jazzkoncert eller et børnearrangement. Det skal de være meget velkomne til, de skal blot følge de retningslinjer, der er udstukket i forhold til sikkerhed. Hvis man har en god idé, skal man bare skynde sig at søge via Tilskuds- og foreningsportalen, vi behandler ansøgningerne løbende inden for 2-3 dage.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce