cookie-og-privatlivspolitik
Dario Campeotto er den første i rækken af kunstnere, der underholder med Sommersang på Torvet.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Sommersang på Torvet

Glæd dig til fire tirsdage med festlig underholdning på Torvet i Nykøbing.
30. juli 2020 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Dario Campeotto tager tirsdag 4. august klokken 19 hul på rækken af koncerter under temaet "Sommersang på Torvet".

Fire tirsdage med gratis koncerter arrangeret af Nykøbing Falster Revyen, Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune. Du kan de kommende tirsdage opleve opleve Keld og Hilda Heick (11. august), Bakkesangerinderne Tina Grunwald og Karen Marie Lillelund (18. august), og til sidst Rikke Buch Bendtsen og Rasmus Krogsgaard (25. august).

Nykøbing Falster Revyen vil være repræsenteret med et fem mands orkester, ligesom Mickey Pless også vil være til stede. Arrangørerne opfordrer til, at man gerne selv medbringer en stol at sidde på, og derudover opfordres publikum til at støtte Torvets/byens restauranter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce