cookie-og-privatlivspolitik
Spaniens Raúl Entrerríos med EM-fadet, da Kroatien var nedkæmpet i finalen.
Spaniens Raúl Entrerríos med EM-fadet, da Kroatien var nedkæmpet i finalen.
Foto: Presse

Ugeavisen Guldborgsund

Spanien og Kai vandt!

Spanien blev europamester, hvilket ikke så forfærdelig mange af vore læsere havde troet på. Men der var dog flere og lodtrækningen tilsmilede Kai Holm fra Stubberup.
03. februar 2020 kl. 09:01

Annonce

Det blev som bekendt Spanien, der trak det længste strå og med en sejr på 22-20 over Kroatien i finalen i Stockholm sikrede sig EM-titlen i herrehåndbold 2020.

Det kom rigtig meget bag på langt de fleste af de hundredevis af Ugeavisen-læsere, der deltog i vores store læserkonkurrence, hvor der var en 5-retters gourmetmiddag med vin samt overnatning på Hotel Saxkjøbing på højkant.

Langt de fleste havde tippet på Danmark og Frankrig.

Men begge blev slået ud allerede i gruppespillet til stor skuffelse for ikke mindst de mange danske tilskuere, der havde købt billetter til Danmarks kampe i Malmø. Nu stod de med en lang næse ...

Det gør Kai Holm fra Kalvevænget i Stubberup imidlertid ikke!

Han var nemlig en af de relativt få læsere, der havde forudset Spanien som EM-vinder og ydermere havde heldet i lodtrækningen, da vi skulle afgøre hvem der nu skal en tur til Hotel Saxkjøbing og have den kulinariske oplevelse i de skønne omgivelser.

Tillykke til Spanien og ikke mindst Kai, der selvfølgelig blev meget glad, da vi kontaktede ham og fortalte om hans gevinst.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce