cookie-og-privatlivspolitik
Trængsel forleden i Brønshøjs straffesparksfelt. Lad os håbe, at NFC'erne også finder vej igennem FA 2000's forsvar på lørdag.
Trængsel forleden i Brønshøjs straffesparksfelt. Lad os håbe, at NFC'erne også finder vej igennem FA 2000's forsvar på lørdag.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Stærke oprykkere gæster CM Arena

NFC spiller lørdag topkamp mod FA 2000. Samme dag er der nyt lokalopgør i Sjællandsserien: NFB-Listrup UIF.
09. oktober 2020 kl. 09:09 Af Manfred Sørensen

LOLLAND-FALSTER De omkring 350 tilskuere, der havde fundet vej til CM Arena forrige lørdag til NFC's seneste hjemmekamp mod Brønshøj, blev belønnet med en vaskeægte målfest, nemlig hele ni af slagsen - og nok så væsentligt - en sejr på 6-3 til NFC.

Om der igen er dømt samme grad af målunderholdning og om netmaskerne kommer til at blafre lige så meget på lørdag klokken 15, hvor NFC igen løber på banen i CM Arena til topkampen mod FA 2000, er nok tvivlsomt. Men mindre kan bestemt også gøre det, blot de tre point bliver på Falster ...

FA 2000, der er en fusion af B 1972, Boldklubben Dalgas og Frederiksberg Kammeraternes Idrætsforening (FKIF) , er nyoprykker. Holdet vandt suverænt Danmarksserien og har siden avancementet gjort det flot i 2. division, hvilket ikke mindst skyldes en meget stærk defensiv, der de første fire kampe ikke har tilladt modstanderne forfærdelig mange målchancer.

Lad os håbe, at Kristensen, Gehrt, Simonsen, Koch og co. kan lave om på det.

I Sjællandsserien skal samtlige LF-klubber i kamp på lørdag.

Annonce

Størst lokal opmærksomhed vil der være på lokalopgøret klokken 15.30 i Køleteknik Arena i Nr. Vedby, hvor hjemmeholdet fra NFB tager imod Listrup UIF. Her er hjemmeholdet nok betragtes som favorit til at sikre sig tre vigtige point.

Klokken 13 spiller NFC's divisionsreserver hjemme mod Herlufsholm og klokken 13.30 tager Væggerløse imod Haslev FC, mens Nakskov FC skal en tur til Solrød.

I LF-Serien skal rækkens tophold fra Maribo på fredag en tur til Stubbekøbing, hvor kampen fløjtes op klokken 18.Lærdag klokken er der to kampe klokken 13.30, nemlig Systofte-Rødby og NFB-FC Nakskov. Klokken 15.30 står den på Branderslev-B. Frem. Søndag klokken 10.45 gælder det så TGB-ØUB og Eskilstrup-DMI, mens SIF og NFC fløjtes op klokken 13.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE