cookie-og-privatlivspolitik
Fighterløb ved et af de tidligere års Stafet For Livet.
Fighterløb ved et af de tidligere års Stafet For Livet.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Stafet For Livet til august

Efter et års "corona-pause" er Stafet For Livet Nykøbing tilbage med årets arrangement 14.-15. august.
02. juni 2021 kl. 01:22 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Arbejdsgrguppen bag Stafet For Livet Nykøbing er i fuld gang med årets arrangement, der afholdes fra lørdag 14. augsu klokken 12 til 15. august klokken 12 på Nykøbing Falster Atletik Stadion.

Stafetten holdes i gang af de mange holddeltagere, der går eller løber på banen gennem hele stafetten. Jo flere hold, jo stærkere indsats! Du kan selv stille et hold eller være med som holddeltager. Stafetten består af forskellige hold på typisk 10-20 personer. Mere eller mindre kan også gøre det. Så længe holdet har mindst én person på banen, det døgn stafetten varer. Det gælder hverken om at komme først eller længst, men om at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe kræft. Så man bestemmer selv, om man vil gå eller løbe. Det koster 100 kroner per holddeltager, dog 50 kroner for børn under 18 år.

Hvis du på et tidspunkt har hørt ordene "Du har kræft", er du Fighter! Løbet inviterer alle Fightere til at deltage som stafettens æresgæster. På den måde er du med til at give håb til alle berørt af kræft. Vil du som Fighter deltage på et hold, skal du tilmelde dig som holddeltager.


Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys på hjemmesiden stafetforlivet.dk/stafet/nykoebing-f.Her tilmelder du dig også til løbet. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde. Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten. De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE