cookie-og-privatlivspolitik
Sidste år blev Sydhavsstafetten helt aflyst, men i år skulle det gerne finde sted 17. august.
Sidste år blev Sydhavsstafetten helt aflyst, men i år skulle det gerne finde sted 17. august.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Sydhavsstafetten flyttes til sidst på sommeren

Pandemien driller også i år det populære motionsløb.
04. maj 2021 kl. 06:05 Af Manfred Sørensen

LOLLAND-FALSTER Det kommer ikke som den helt store overraskelse: Sydhavsstafetten 2021 er ligesom så meget andet ramt af corona-pandemien og må flytte sit arrangement til august.

Ledelsen bag det populære motionsløb i Maribo havde håbet til det sidste at kunne gennemføre.

- Men vi tror desværre ikke længere på, at det er muligt at gennemføre Sydhavsstaffen, som vi kender den allerede tirsdag 8. juni Vi har derfor valgt at flytte
arrangementet til tirsdag den 17. august, oplyser løbsleder Thomas Urfeldt.

Han fortæller endvidere, at arrangørerne med støtte fra alle løbets trofaste sponsorer allerede nu har sikret sikret, at stafetten kan skydes i gang efter sommerferien.

- Her skal lyde en speciel stor tak for opbakningen til vores hovedsponsorer, Aage Maagensen, MAN Energy Solutions og Jyske Bank.

Annonce

- Det er ekstra ærgerligt, at Sydhavsstafetten endnu en gang bliver coronaramt, da der allerede blev udsolgt 14. februar 2020 og stort set alle valgte at videreføre deres tilmelding fra 2020 til 2021. Vi er i arrangørgruppen utrolig glade for den store tillid og opbakning, som deltagere viste os med den hurtige tilmelding, understreger Urfeldt.

Arrangørerne vil gerne sikre sig, at alle som har tilmeldt sig, får mulighed for at deltage i august 2021, hvor man selvfølgelig igen håber på hurtigt at få udsolgt.

Derfor får alle tilmeldte mulighed for at overføre deres tilmelding til august eller alternativt at få refunderet deltagerbetalingen (minus et administrationsgebyr).

Alle deltagere vil modtage en e-mail inden for de kommende dage med en deltaljeret beskrivelse af, hvordan de skal forholde sig.

- Vi ses på Maribo Stadion tirsdag 17. august 2021 klokken 17.30, lyder opfordringen fra løbsledelsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE