cookie-og-privatlivspolitik
NFH's mænd spiller lørdag på Rosengårdskolen i Odense mod OH77.
NFH's mænd spiller lørdag på Rosengårdskolen i Odense mod OH77.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

TSØ og NFH-holdene skal hente point på udebane

Skal til Skæring, Odense og Ringsted.
01. februar 2020 kl. 06:35 Af Manfred Sørensen

Annonce

Lolland-Falsters håndboldflagskib på herresiden, 1. divisionsholdet fra Team Sydhavsøerne, spillede i lørdags på hjemmebane mod HC Midtjylland, desværre efter redaktionel deadline for os på Ugeavisen. Der var tale om et meget vigtigt opgør, som TSØ ikke rigtig havde råd til at tabe i bestræbelserne på at holde trit med top 3 i rækken og dermed bevare chancen for at spille oprykningskampe til Håndboldligaen.

Men uanset udfaldet i lørdags kan der stadig nå at ske meget i den spændende række. Der resterer nemlig stadig hele otte spillerunder. Næste TSØ-modstander er HEI Skæring på udebane i et opgør der spilles søndag klokken 18. En ubehagelig modstander, der kæmper hårdt for at undgå nedrykning og som har det med at gøre livet surt for deres modstandere. Spørg bare topholdet fra TMS Ringsted eller Skovbakken.

I mændenes 3. division har NFH her efter nytår med nederlag til Hvidovre og blot uafgjort mod FIF - begge på hjemmebane - tabt måske afgørende terræn i forbindelse med 1. pladsen og den direkte oprykning til 2. division. Men det er vigtigt at konsolidere 2. pladsen, der er ensbetydende med oprykningskampe til 2. division. Derfor skal der også gerne to point i hus på lørdag, hvor turen går til Rosengårdskolens hal i Odense. Her venter OH 77.

Der skal ske mirakler hvis ikke NFH's 3. divisionskvinder sikrer sig oprykning til 2. division. Cheftræner Mads Jensens mandskab er helt suveræn.Holdet skal også i kamp på lørdag, hvor der venter en udekamp mod TMS Ringsted.

I Kvalifikationsrækken for kvinder har SSHK med en række sejre arbejdet sig op blandt de bedste hold i rækken. På søndag klokken 17 venter en stor mundfuld, når topholdet fra Roskilde kommer på besøg i Sakskøbing Sportscenter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce