cookie-og-privatlivspolitik
NFH's mænd har foreløbig høstet to point i 3. division. På søndag gælder det kamp nummer tre i Roskilde.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

TSØ på tur til marsken - NFH spiller i Roskilde

LF's bedste herrehold skal ud i spændende opgør i weekenden.
17. oktober 2020 kl. 06:56 Af Manfred Sørensen

LOLLAND-FALSTER TSØ's håndboldmænd i 1. division kom ikke som programsat i kamp fredag i sidste uge mod Ajax København.

Kampen i Maribo-Hallerne blev aflyst, da der var mistanke om corona-smitte blandt de københavnske spillere. Man kunne ikke nå at teste spillerne de obligatoriske to gange inden opgøret.

Nu håber TSØ i stedet, at der ikke er problemer med det næste opgør, som er en udekamp i Tønderhal 2, hvor hjemmeholdet - de gode gamle kendinge fra TM Tønder - venter. Sidst de to hold mødtes var i sidste sæson, nærmere betegnet 8. marts. Her spillede de to mandskaber uafgjort 23-23 i et opgør foran en nærmest tom kulisse. Blot få dage senere blev Danmark lukket ned og blandt andet håndboldturneringen 2019/20 suspenderet.

Tilskuere kommer der på lørdag, omend der ikke er tilladt så mange, som der gerne vil se kampen.

Hjemmeholdet har i år ikke samme styrke, som tidligere. Holdet udgøres af unge "nobodys" og ydermere er flere vigtige spillere på holdet skadet. TSØ bør have gode muligheder for at hente to point i marsken.

Annonce

I mændenes 3. division har både TSØ's reserver og NFH en udekamp på programmet på søndag. TSØ skal en tur til Helsingør, mens NFH næsten samtidig spiller i Roskilde.

Også Rødby HK's mænd i Kvalifikationsrækken spiller ude på søndag. Sydlollikkerne skal til København for at møde oprykkerne fra Pan Håndbold. I samme række har Østofte-Hillested fordelen af hjemmebanen i Østofte Hallen klokken 15.30, hvor Køge HK kommer på besøg.

NFH's ligareserver i kvindernes 2. division har, ligesom klubbens mænd, søndag eftermiddag en opgave i Roskilde.

I Kvalifikationsrækken for kvinder er det kun Horbelev, der skal i aktion. På søndag klokken 12.30 gælder det FK Odsherred hjemme i Horbelev Hallen.

SSHK skal først i aktion igen 29. oktober.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE