cookie-og-privatlivspolitik
Jytte Harting, Jette Lund Madsen og Gitte Hesselberg fra Mødrehjælpen i Nykøbing håber ligesom Kvicklys varehuschef, Tobias Nordhald, at kunderne er klar til at tage julehjerterne og opfylde et gaveønske til et barn i en økonomisk trængt familie.

3

Billeder

Jytte Harting, Jette Lund Madsen og Gitte Hesselberg fra Mødrehjælpen i Nykøbing håber ligesom Kvicklys varehuschef, Tobias Nordhald, at kunderne er klar til at tage julehjerterne og opfylde et gaveønske til et barn i en økonomisk trængt familie.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Ta' et hjerte og gi' en julegave

Mødrehjælpen i Nykøbing har taget et nyt initiativ for at hjælpe børn i familier, hvor det kniber med at få råd til julegaver - et Ønsketræ, der stillet op i Kvickly.
27. november 2021 kl. 10:40 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Selv her anno 2021 har mange børnefamilier, enlige mødre og andre økonomiske udfordringer, hvor budgettet ikke rækker til at opfylde børnenes julegaveønsker.

Blandt dem, der får rigtig mange ansøgninger om julehjælp, er Mødrehjælpen I Nykøbing, der har sin base og butik i Slotsgade. Her vil man meget gerne medvirke til, at alle børn oplever at få en julegave, de har ønsket sig.

Det sker blandt andet gennem noget nyt, et Ønsketræ, som er stillet op i Kvickly i Nykøbing lige til venstre ikke langt fra indgangen til varehuset.

- Vi har i vores butik i Slotsgade i perioden fra 1. til 13. november modtaget julegaveønsker fra familier i en svær social situation. Gaveønsker på vegne af deres barn med en maksimal pris på 300 kroner, fortæller Jette Lund Madsen, der er næstformand i Mødrehjælpen Nykøbing F.

Jette Lund Madsen og de øvrige frivillige i Mødrehjælpen har udvalgt 110 af disse ønsker, der nu alle er blevet skrevet ned på lige så mange julehjerter og hængt op på juletræet i Kvickly.

Annonce

Her kan man så læse alder og køn på barnet samt gaveønsket og hvor det eventuel kan købes.


Til børn fra 0 til 15 år

- Vores håb er det så selvfølgelig, at mange kunder ønsker at give et barn en julegave, og dermed vælger et julehjerte, køber julegaveønsket og afleverer julegaven i vores butik i Slotsgade 9. Forældrene får efterfølgende besked om, at der er købt en julegave til deres barn, som de kan afhente i butikken inden jul, lyder opfordringen fra butiksansvarlig, Jytte Harting.

Ønsketræet er opstillet i Kvickly og i Mødrehjælpens butik frem til 9. december og det drejer sig om gaver for børn i alderen fra 0 til 15 år.

Og der er masser af ønsker - lige fra en gåstol og flyverdragt til en politibil og drone.

- Andre steder i landet, har Ønsketræet været en stor succes, og det er derfor vores håb, at vi kan indsamle rigtig mange julegaver, som vi kan glæde lige så mange børn med, lyder det fra Jette og Jytte.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE