cookie-og-privatlivspolitik
Kan du finde de måske lidt onde nisser i Museum Obscurum?
Kan du finde de måske lidt onde nisser i Museum Obscurum?
Foto: Museum Obscurum

Ugeavisen Guldborgsund

Tag med på nissejagt med masser af jule(u)hygge

Museum Obscurum vil i tre uger emme af jul og (u)hygge når de lidt onde og lidt udspekulerede nisser flytter ind i udstillingen.
15. november 2021 kl. 15:02 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING December nærmer sig og det er tid til at finde de glitrende kugler, flettede hjerter og rødhuede nisser frem fra gemmerne. Dette er i år også tilfældet i Museum Obscurum, som hele december kommer til at ose af jul, når der pyntes op i den fineste julestemning fra starten af 1900-tallet. Men under overfladen lurer mystikken... 

- Udover den smukke gamle julepynt er der nemlig sneget sig nogle små luskebukse med ind i udstillingen. De er måske ikke lige til at få øje på med det blotte øje, men vi ved de er der. Nogle gange kan man høre dem luske rundt oppe i udstillingen eller vi ser deres små tophuer, når de forsvinder rundt om et hjørnefortæller Dorthe Fibæk, der er leder af museets butikker. 

Du kan gå på jagt på museet og se, om du kan finde disse udspekulerede og lidt onde nisser, der har gemt sig rundt omkring i udstillingen. Hvis det lykkes dig, er du med i lodtrækningen om en flot julehyggepræmie til hele familien.

Derudover fortæller museets dygtige julegenfærd klassiske julehistorier med et tvist af gys, gru og uhygge hver fredag i uge 48-50 fra klokken 14-17. Og besøger du udstillingen om lørdagen, serveres gratis hjemmebagte småkager og saft/kaffe. Naturligvis sker alle julerierne i stedets ånd og kan derfor indeholde både små julegys og sjove anekdoter. Arrangementet er en del af Guldborgsund Kommunes Kulturpas til børn og unge i alderen 0-18 år. Kulturpasset giver følgende fordele: Besøg Museum Obscurum i kulturpas-ugerne, som er uge 48, 49 og 50. Der er gratis adgang til børn og unge i alderen 0-18 år ved fremvisning af sygesikringskort med bopæl i Guldborgsund Kommune. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE