cookie-og-privatlivspolitik
Kent Edvardsen, leder af lokalpolitiet i Nykøbing og Vordingborg, oplyser, at der igen i år kommer fokus på den trygge julefrokost i Nykøbing.
Kent Edvardsen, leder af lokalpolitiet i Nykøbing og Vordingborg, oplyser, at der igen i år kommer fokus på den trygge julefrokost i Nykøbing.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Tag trygt til julefrokost

Det lokale politi tager på julefrokostpatrulje for at bidrage til en god og tryg oplevelse for alle.
17. november 2021 kl. 13:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Lige nu krydses der fingre for, at der ikke kommer nye corona-restriktioner i vejen for årets julefrokoster.

Sidste år blev de jo af gode grunde ikke til noget. Det lokale politi i Nykøbing er ihvertfald atter klar med det kendte koncept Tryg Julefrokost.

- Vi rykker ud - primært fredagene i november og december måned, hvor vi er synlige i gadebilledet og tager rundt og banker på hos de forskellige beværtninger og hos de større firmaer, der holder julefrokost. Vi vil gerne bidrage med at skabe en god og tryg stemning og en god relation til gæsterne. For manges vedkommende er de måske kun i byen den ene gang om året, og så skal det da være en god oplevelse. Nogle kan jo få brug for at vi lige ringer efter en taxa, lægelig assistance eller noget tredje, fortæller Kent Edvardsen, leder af lokalpolitiet i Nykøbing og Vordingborg.

Han tilføjer, at politiet allerede er i god dialog med byens beværtninger og restauratører. Tryg Julefrokost-patruljen vil være på gaden fra 17-tiden og til først på natten, hvorefter det normale beredskab tager over.


Operativ forebyggelse,kaldet OFOR

Ud over tryghed i julefrokosttiden har lokalpolitiet også øget fokus på anden forebyggende og tryghedsskabende arbejde, og har startet den nye enhed OFOR.

Annonce

- Gruppen bruger ekstra meget tid ude af huset, og den færdes, hvor der er erfaring for at der kan opstå utryghedsskabende situationer. OFOR søger den gode konstruktive dialog med unge som ældre, og samarbejder gerne med naboer, kommunen, boligområder med mere for at skabe et trygt lokalmiljø, hvor alle har lyst til at færdes, oplyser Kent Edvardsen.ksaKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE