cookie-og-privatlivspolitik
Duo Kaos prøver at visualisere hvordan kaos kan blive til harmoni.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Teater og musik medDuo Kaos i Frihavnen

Flere tilbud til børn og voksne på late night.
27. juli 2021 kl. 15:00 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Det er lykkedes Teatret Masken at få fat i den italienske teatergruppe Duo Kaos. Den besøger Frihavnen, Fejøgade 2 i Nykøbing, fredag 30. juli og opfører en halsbrækkende og helt utrolige forestilling "Time to loop". Forestillingen er for hele familien fra tre år og op og varer 30 minutter. "Time to loop" spiller klokken 17 og klokken 20, og det er gratis at deltage.

"Time to Loop" er en historie fortalt gennem akrobatiske udfoldelser på cykel og perfekt timing mellem to mennesker. Opbygning og nedbrydning er dele af samme mekanisme, og de to - manden og kvinden - forsøger begge på hver deres måde at forvandle kaos til harmoni. De indser, at et synkroniseret samspil i konstant balance påvirker alt omkring dem. Sammen finder de nye veje ved at løsgøre sig fra og gribe hinanden igen.

Samme dag arrangerer Frihavnen kreative workshops for børn "Sjov med maling" klokken 14 til 16 og serverer helstegt pattegris. Senere på aftenen klokken 21.30 går bandet Duo Dejlig på scenen, og tidspunktet passer fint med, at man kan tage i Frihavnen, når butikkerne lukker klokken 21 efter late night.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Teatret Masken og Guldborgsund Bibliotekerne og er støttet af Guldborgsund Kommune.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE