cookie-og-privatlivspolitik
Du kan lave tegningen, male den og tage den med, når du besøger Guldborgsund Zoo & Botanisk Have i uge 42, så udløser den en børnebillet, hvis du har en betalende voksen med. Tilbuddet gælder fra lørdag 16. oktober til søndag 24. oktober.
Du kan lave tegningen, male den og tage den med, når du besøger Guldborgsund Zoo & Botanisk Have i uge 42, så udløser den en børnebillet, hvis du har en betalende voksen med. Tilbuddet gælder fra lørdag 16. oktober til søndag 24. oktober.
Foto: Gratisskole.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Tegn dig til en gratis Zoo-billet

Sammen med Guldborgsund Zoo & Botanisk Have udlodder Ugeavisen i denne uge fem familiebilletter (to voksne og to børn). Du kan også lave tegningen, male den og tage den med, når du besøger Zoo i uge 42, så udløser den en børnebillet, hvis du er med en betalende voksen. Find priktegningen i denne uges udgave af Ugeavisens papirudgave.
12. oktober 2021 kl. 06:24 Af Katrine Sabroe Christensen

KONKURRENCE I hele efterårsferien i uge 42 kan du opleve en masse spændende ting og dyr i Zoo.

- Vores dygtige dyrepassere fortælle om dyrene. Hør hvorfor vi aktiverer dyrene i Regnskoven. Findes der subtropiske pingviner? Til de modige børn, kan du røre en slange, hvis du tør. Går du rundt med en lille dyrepasser i maven, så kom og hjælp dyrepasseren med at fodre dyrene i Børne Zoo. Der er mange vildt spændende oplevelser med dyrepasserne, lover Belinda Pyndt Grunow, og hun fortsætter:

- Vi har også sørget for rigtig familie hygge. I kan lave de sødeste efterårskranse, gæt og vind en masse spændende præmier. I år bliver Safarijagten helt anderledes. Du skal på jagt efter svarene med brug af vores nye app - Aratag.

Det bliver intet mindre end vildt hyggeligt at besøge Guldborgsund Zoo & Botanisk Have i efterårsferien.

Du kan se hele programmet, som allerede starter lørdag 16. oktober på www.guldborgsundzoo.dk.  

Annonce

Ferieløjer

Den fine priktegning, som du finder i denne uges udgave af Ugeavisens papirudgave, kan bruges til to ting.

1. Du kan tegne billedet færdigt efter tallene, farvelægge den, og få en voksen til at tage et billede af dig med tegningen og sende den Ugeavisens konkurrencemail konkurrencer@ugeavisen-guld.dk.

Husk at skrive dit navn, alder, og by. Alle, der gør det, deltager i lodtrækningen om fem familiebilletter (to voksne og to børn). Vi skal have din besvarelse senest torsdag 14. oktober. Vinderen får herefter direkte besked.

2. Du kan tegne billedet færdigt efter tallene, farvelægge den, og tage den med til billetsalget i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have, så udløser den en gratis børnebillet til et barn i følgeskab med en betalende voksen.

Dette tilbud gælder fra lørdag 16. oktober til søndag 24. oktober.

Annonce

God fornøjelse!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE