cookie-og-privatlivspolitik
Vind Far til Fire og Vikingerne i denne uge...
Vind Far til Fire og Vikingerne i denne uge...
Foto: Nordisk Film

Ugeavisen Guldborgsund

Tegn og vind familiefilm

I denne uge udlodder vi fem dvd-eksemplarer af den nye familiefilm "Far til Fire og Vikingerne".
15. februar 2021 kl. 07:41 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

KONKURRENCE Så er det frem med papir og tegnegrej - for nu skal der tegnes drømme for foråret og sommeren. Hele familien kan være med, og blandt alle der sender foto af deres tegning ind, trækker vi lod om fem dvd-eksemplarer af "Far til Fire og Vikingerne", der netop er udkommet på dvd. Martin Miehe-Renard har instrueret "Far til fire og Vikingerne", hvor den ellers så sammentømrede familie i krise. Mie og Ole kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders' særegne opførsel. Tilbage står Lille Per, som bare er ked af det hele.

Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge. I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene.

Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikingeøvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil!


Sådan gør du

Tegn en tegning der illustrerer, hvad du glæder dig til, når det bliver forår og sommer. Er det bare tæer i sandaler, skønne blomster i haven, at komme på cykeltur, spise store is eller noget helt andet.

Tag et billede af din tegning og send det til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest tirsdag 23. februar. Skriv gerne navn og alder på kunstneren, og gerne lige kort om, hvad tankerne er bag. De fem vindertegninger vil vi meget gerne vise i Ugeavisen og på vores Facebook-side, og vinderne bliver offentliggjort i avisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE