cookie-og-privatlivspolitik
Dansk Rakkerpak kommer til Gedser med forestillingen "Tam Vild".
Dansk Rakkerpak kommer til Gedser med forestillingen "Tam Vild".
Foto: Guldborgsund Kommune

Ugeavisen Guldborgsund

Til aktivitet på Sydfalster

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget har bevilget 30.000 kroner i tilskud til kulturaktiviteter i Gedser.
29. december 2020 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

GEDSER Kulturaktører i Guldborgsund sidder sjældent stille, heller ikke selv om der ikke kan være aktiviteter for publikum i skrivende stund. Den nye forening Kultur på Tværs har sat sig for at holde traditionen om mange og varierede kulturtilbud i Gedser-området ved lige, og har tilrettelagt et bredt program for sommerevents i 2021. "Kultursommer 2021" kommer til at byde på blandt andet teater, koncerter og fællessang. Og det er af stor værdi for området, at der et aktivt kulturliv, hvor man kan mødes og blive inspireret, mener formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, Martin Lohse:

- I Gedser har vi et umådeligt aktivt foreningsliv, og vi er efterhånden blevet vant til, at der finder forbavsende mange kulturelle og fællesskabende aktiviteter sted her. Det glæder mig, at vi også i 2021 kan se frem til, at der er masser af mulighed for at finde fællesskaber og at blive inspireret og underholdt.

Kultur på Tværs arbejder på tværs af såvel alder som geografi, og rækker da også ned over Østersøen, og forsøger at tiltrække tyske turister til deres arrangementer. Arrangementerne i Kultursommer 2021 vil foregå følgende steder: Købmandsgården, Scandlines Portalen, Det sorte Geomuseums "baghave" og på Danmarks Sydspids.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce