cookie-og-privatlivspolitik
Tina Skytte tilbyder også lymfedrænage og hot stone massage.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Tina Skytte åbner ny klinik

Lørdag 22. august inviterer Tina skytte til åbent hus i Klinik Body & Wellness.
19. august 2020 kl. 06:54 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Efter at have praktiseret i Dronningensgade rykker Tina Skytte nu til Klosterstræde 16, 1. sal i Nykøbing i "Sahva-huset" med sin klinik Klinik Body & Wellness. Her inviterer hun til åbent hus lørdag 22. august fra klokken 11 til 14, hvor man kan komme og høre om nyhederne i klinikken, og gøre brug af gode tilbud. Der er tale om behandling af pigmentforandringer i ansigt og på krop, acnebehandlig i ansigt og på krop, anti-age (rynke) behandling i ansigt.

- Vi kalder det pigmentpletter eller pigmentforandringer, når huden er præget af mørkere partier, fregner, pletter eller alderspletter. Pigmentforandringer ses typisk i forbindelse med eksempelvis soleksponering, eller når man bliver ældre. Det kan også skyldes melasma. Studier viser at pigmentfejl får os til at se 10 til 15 år ældre ud. Det kan jeg nu være behjælpelig med at fjerne med et produkt som har en effektiv pigment-reducerende virkning. Testresultater har vist at det har givet forbedringer på optil 95 procent, og så er det også effektivt til fregner, forklarer Tina Skytte, der også er uddannet sygeplejerske.

Og hun fortsætter:

- Og så er der acne behandlingen, der er en banebrydende behandling med et produkt der er udviklet for at give en effektiv, bekvem og hurtig behandling af selv svære acnetilfælde. Det er den mest fuldendte, aktuelle behandling af acne på det kosmetisk-medicinske marked i dag.

Anti-age/ rynke behandling er også en ny mulighed i klinikken.

- Vi er mange der kender til de allerførste tegn på alder, såsom fine linier, ujævn struktur, mere synlige porer og en mindre strålende hud indfinder sig med tiden. Huden oxiderer, når den påvirkes af frie radikaler, hvorved den ældes. Med en ny behandlingsmetode tilbyder vi reduktion af dybere rynker, udglatning af fine linier og en opstramende effekt. Ligeledes tilføres fugtighed til bindevævet. Behandlingen har en stærk antioxidativ virkning og neutralisere effektivt de frie radikaler. Resultatet er at huden kommer til at se yngre ud, bliver glattere, blødere og mere lys, fortæller hun.

Disse kliniske behandlinger må kun udføres af certificerede klinikker, og de er derfor uden sammenligning med almindelige kosmetiske behandlinger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce