cookie-og-privatlivspolitik
Slagtermester Zangenberg er klar med Dødens Pølse i en konkurrence med gavekort på højkant.
Slagtermester Zangenberg er klar med Dødens Pølse i en konkurrence med gavekort på højkant.
Foto: Zangenberg

Ugeavisen Guldborgsund

Tør du at smage verdens stærkeste chillipølse?

Kom til chilipølsekonklurrence ved Café Nykøbing F. hallen i Nykøbing.
27. september 2021 kl. 20:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Er du modig nok til at spise verdens stærkeste chilipølser? 28. september klokken 19 løber Danmarks vildeste chilipølsekonkurrence af stablen ved Café Nykøbing F. hallen i Nykøbing. Slagter Zangenberg er klar til at udfordre danskerne med sin nye lancering af Dødens pølse 4,0, der indeholder to hele Dragon Breath chili. Dragon Breath chili skulle siges af være noget stærkere Carolina Reaper.

- Chili er fortsat en vanvittig populær spise i Danmark - selvom den, der vover sig ud i at indtage det stærke krydderi frivilligt, i mange tilfælde gennemgår en torturagtig, brændende oplevelse, lyder det fra den vovelystne slagtermester.


En konkurrence for de modigste

28. september inviteres de modigste danskere til en konkurrence, hvor der skal spises minimum fire af de berygtede Dødens Pølser.

Ikke nok med, at deltagernes smagsløg skal kunne overleve den brændende følelse af millioner scoville, så skal deres maver kunne klare at rumme mængden af mindst fire enorme grillpølser.

Konkurrencen finder sted i Café Nykøbing F. hallen, og man er også meget velkommen til at overvære seancen som publikum - det er helt gratis.

Annonce

Vinderen får et gavekort på 7.500 kroner til Slagter Zangenbergs butik. Tilmelding til konkurrencen foregår via Slagter Zangenbergs hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE