cookie-og-privatlivspolitik
Jacob Stæchmann går nu trænervejen.
Jacob Stæchmann går nu trænervejen.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Topscorer Stæchmann sætter sig på bænken

Systoftes cheftræner Daniel Hartmann bliver til sommer afløst af Jacob Stæchmann.
21. maj 2020 kl. 06:21 Af Manfred Sørensen

Annonce

SYSTOFTE Når Systofte Boldklubs nuværende cheftræner Daniel Hartmanns kontrakt udløber til sommer bliver det klubbens mangeårige topscorer og anfører Jacob Stæchmann, der tager over.

Hartmann har stået i spidsen for klubben i snart to sæsoner, og har leveret et fint stykke arbejde i en svær tid efter nedrykningen fra Sjællandsserien, hvor holdet skulle samles igen.

- Nu er tiden altså kommet til, at der skulle lidt nye impulser til, og derfor er vi stolte over at kunne præsentere Jacob Stæchmann som vores kommende cheftræner, lyder det fra klubbens sportschef Thomas Jensen, og fortsætter:

- Vi er glade for, at en af vores egne drenge, der har spillet i klubben siden han var knægt, og været en del af den positive sportslige udvikling, som klubben har gennemgået de seneste mange år, har valgt at gå trænervejen, og også her viser ambitioner, som kan føre ham langt.

Det betyder samtidig også at Jacob stiller støvlerne på hylden og koncentrerer sig udelukkende om at levere fra sidelinien.

Lige nu indtager 1. holdet en sidsteplads i LF-serien. Dette håber vi naturligvis vi får lov at lave om på, hvis turneringen starter op igen, så Daniel Hartmann kan aflevere et LF-seriehold til sin efterfølger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce