cookie-og-privatlivspolitik
Inspireret af forløbet har Hassan Torabi arrangeret støttemiddag på Hotel Falster.
Inspireret af forløbet har Hassan Torabi arrangeret støttemiddag på Hotel Falster.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Torabi arrangerer støttemiddag

Hassan Torabi samler penge ind til Claras kamp og Foreningen Broen i Guldborgsund.
04. marts 2020 kl. 06:23 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER I 16-årige Claras Rusbjergs korte liv, er der allerede sket to ting, som få kan sætte sig ind i.

Fra at være en ganske almindelig aktiv skolepige faldt hun for fire år siden i en gymnastiktime og mistede bevægeligheden i benene. Trods genoptræning og indlæggelser lød den hårde dom fra sundhedsvæsnet: "Du kommer aldrig til at gå igen!".

- En dag, hvor familien så fjernsyn, kom der pludselig et nyt håb: Hassan Torabi, fra tv-udsendelsen "Hassans Hænder" kunne måske hjælpe på en måde, som ingen anden havde kunnet før? Det skulle i hvert fald prøves. Og allerede efter første besøg var der tændt et nyt håb: Clara gik i gang med nåle, massage og intensiv træning og bitte små resultater begyndte at vise sig, fortæller Hassan Torabi. Nu cirka et år senere har Clara smidt både rullestol, rollator og krykker og hun har med hjælp fra en indsamling i klinikken været i USA.

Inspireret af forløbet har Hassan Torabi arrangeret støttemiddag 14. marts klokken 18 på Hotel Falster, hvor man også kan se filmklip fra Claras kamp.

Overskuddet fra middagen går ubeskåret til udgifter forbundet med Claras behandling i USA og til Foreningen Broen i Guldborgsund, der hjælper socialt udsatte børn til at komme til at gå til en sport.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce