cookie-og-privatlivspolitik
Fisk er er en herlig spise. Ikke mindst, når vi lige om lidt skal fejre årsskiftet og nytårsaften serveres der fiskeretter i rigtig mange hjem. Det mærker man naturligvis også hos Lea og Martin Stanley Quaife i Anne's Fisk, på havnen i Nykøbing.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Travlhed op til nytår

Mange lokale kunder efterspørger fisk til nytårsmenuen.
27. december 2021 kl. 08:26 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Fisk er er en herlig spise. Ikke mindst, når vi lige om lidt skal fejre årsskiftet og nytårsaften serveres der fiskeretter i rigtig mange hjem.

Det mærker man naturligvis også hos Lea og Martin Stanley Quaife i Anne's Fisk, på havnen i Nykøbing.

- Ja, vi har per tradition meget travlt i dagene op til jul og ikke mindst nytår, fortæller Martin, der fornemmer, at torsken efterhånden er på vej væk fra nytårsbordene.

Det er mere de eksklusive og lidt dyrere fisk, som pighvar, rødtunge, helleflynder, tun og hummer, der er populære, ligesom vi også rækker masser af kaviar over disken, lyder det fra Martin.

- Mange bestiller take away nytårsaften, og vi tilbyder da også en fiskeforret. Men der er stadig mange, som køber fisk hos os og laver retterne selv, understreger Martin, der opfordrer til, at man bestiller på forhånd og helst inden 28. december.

AnnonceKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE