cookie-og-privatlivspolitik
Det store "drive-in" arrangement sluttes af med et af dansk musik´s absolut største navne - Mads Langer.
Det store "drive-in" arrangement sluttes af med et af dansk musik´s absolut største navne - Mads Langer.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Tre "drive-in" koncerter på p-plads i Nakskov

Mads Langer, Carl Emil Petersen og Hr. Skæg er på plakaten ved et stort "drive in" koncertarrangement på parkeringspladsen ved Nakskov Idrætscenter.
11. juni 2020 kl. 06:51 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NAKSKOV Nakskov er med på "beatet" når det gælder om, at tænke anderledes i forhold til at afholde alternative koncerter midt i en coronatid. Med initiativ fra Line Spure Mlynek indehaver af Råk og Rul, og Eventmanager Katrine Hartmann fra Nakskov Handel og Erhverv, kan byen nu præsentere "Nakskov drive-in koncerter" i dagene 19.-20. juni 2020. 

I samarbejde med en gruppe bestående af repræsentanter fra Nakskov Idrætscenter, aktivitetsudvalget i Nakskov Handel & Erhverv, Sydhavs jazz og blues samt Løvehjerterne, er der blevet arbejdet benhårdt på at dette arrangement på kort tid er stablet på benene. Der er langt mellem arrangementerne grundet coronakrisen, og det er blandt andet en af årsagerne til initiativet, som arrangørerne selvfølgelig håber vil bliver bakket op. Drive-in koncerterne kommer til at finde at sted på parkeringspladsen ved Nakskov Idrætscenter.

Fredag 19. juni er det Carl Emil Petersen, der er tidligere forsanger i Ulige numre, og som p.t hitter med "Amager forbrænding". Carl Emil Petersen har også tidligere deltaget i toppen af poppen og Fællessang på DR1 med stor succes. Denne koncert finder sted klokken 18.30 til 19.30. Dagen efter, er der lørdag 20. juni, hele to arrangementer på programmet. Klokken 13 til 13.50 kommer Hr. Skæg der er er kendt fra Ramasjang og underholder børnene. Det store "drive-in" arrangement sluttes af med et af dansk musik´s absolut største navne, nemlig Mads Langer, der går på scenen lørdag 20. juni klokken 19.30 til 20.30.

Det vil ikke blive solgt mad og drikke til arrangementet. Billetterne kan købes hos Meny i Nakskov og eller på www.billetsalg.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce