cookie-og-privatlivspolitik
Ved det tidligere VM i fodbold på Torvet... Nu skal der holdes mere afstand.
Ved det tidligere VM i fodbold på Torvet... Nu skal der holdes mere afstand.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Tyrkiet og Italien åbner storskærm-ballet på fredag

Alle EM kampene vises på Torvet i Nykøbing.
10. juni 2021 kl. 06:46 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Landsholdssange som "Re-sepp-ten", "En for alle", "Vi vil ha' sejren i land" og "Danmarks drenge" kan vi vist alle i større eller mindre grad synge med på, men nu skal vi til at lære Alphabeats nye - forhåbentlige landeplage "Danmarks Dynamite", som i år er den fælles slagsang. Fodboldfesten skal også fejres i Nykøbing, hvor Vores Nykøbing har sørget for storskærm til visning af alle kampene. Fredag 11. juni klokken 21 spiller Tyrkiet og Italien åbningskamp, og den dag vil der fra klokken 19 være livemusik på Torvet.

- Der er plads til 500 mennesker i en speciel indhegning, hvor der er gratis entré. Her skal man sidde ned, og hvis man færdes rundt er det selvfølgelig med mundbind på. Ved indgangen til området skal man vise coronapas og bære mundbind. Man skal helst huske egen stol, og drikkevarer må ikke medbringes. Man kan købe fadøl og sodavand på pladsen, og så vil jeg da opfordre til, at man støtter restauranterne på Torvet og spiser sin mad der. Oftest aftensmaden, da kampene typisk vil ligge klokken 15, 18 og 21. Hvis flere kampe spilles samtidig, klares det med håndsoprækning på Torvet, hvilken vi skal vise, fortæller André Andersen, Vores Nykøbing.

Danmark spiller sin første kamp lørdag 12. juni klokken 18 mod Finland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE