cookie-og-privatlivspolitik
"Når vi står sammen, kan det mærkes" - er årets slogan for indsamlingen til fordel for Støt Brysterne anno 2021.
"Når vi står sammen, kan det mærkes" - er årets slogan for indsamlingen til fordel for Støt Brysterne anno 2021.
Foto: Katrine Sabroe Christensen

Ugeavisen Guldborgsund

Ugeavisen ser lyserødt - igen!

Traditionen tro hopper vi i den lyserøde sadel i uge 40 for at samle ind til fordel for Støt Brysterne - Kræftens Bekæmpelse.
04. oktober 2021 kl. 07:55 Af Katrine Sabroe Christensen

GULDBORGSUND Hver 3. dansker får kræft inden de er fyldt 75 år. Crika en fjerdedel af kræfttilfælde blandt kvinder er brystkræft. Hver 9. danske kvinde rammes af brystkræft. Knap 5.000 kvinder i Danmark får brystkræft hvert år.

I denne uge er Ugeavisen atter på banen sammen med vores annoncører.

Der skal traditionen tro samles penge ind til fordel for Kræftens Bekæmpelse - Støt Brysterne.

Og hvis vi er heldige, kan vi slå rekorden fra sidste år på 33.500 gode indsamlede kroner, som vi kunne overrække til Birgitte M. Hansen fra Kræftens Bekæmpelse Lokalafdelingen Guldborgsund.

Vores mediekonsulenter har solgt sløjfer på annoncer og rigtig mange "visitkort", der støtter den gode sag. Det er beløbet fra disse, vi samler ind.

Annonce

"Når vi står sammen, kan det mærkes" er årets slogan - og på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside er der forskellige muligheder for at støtte - på cancer.dk/stoetbrysterne/. Du kan støtte vi Mobilepay, sms eller starte din egen indsamling. De indsamlede midler bliver fordelt på de tre vigtige indsatsområder: forskning, forebyggelse og patientstøtte.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE