cookie-og-privatlivspolitik
I løbet af et liv er der meget at fejre. Vi hylder livet og indfører nu en lidt bredere "Tillykke-side".
I løbet af et liv er der meget at fejre. Vi hylder livet og indfører nu en lidt bredere "Tillykke-side".
Foto: Pexels

Ugeavisen Guldborgsund

Ugeavisens Tillykke-side

Vi udvider vores Brude-side i avisen, så den fremover bliver en Tillykke-side. De kommende uger dedikeres den til forårets skønne konfirmander.
29. maj 2021 kl. 07:06 Af Katrine Sabroe Christensen

UGEAVISEN I løbet af et menneskes liv er der mange mærkedage at fejre - lige fra vi bliver født til vi måske er heldige at rundede 100 år. Vi møder mange mennesker på vores vej - og vores livs kærlighed - måske flere gange...

Her under coronanedlukningen af landet har det i perioder været meget svært at kunne samle der mennesker, vi holder af. Bryllupper er blevet udsat, runde fødselsdage aflyst, barnedåb kun med meget få gæster, udskudte konfirmationer og så videre. Men nu lysner det... Og det fejrer vi her på Ugeavisen med at udvide vores tidligere Brudeside (periodevis Konfirmandside), så fremover vil det slet og ret være en "Tillykke-side", hvor vi fejrer livets mærkedage for små og store.

I de kommende fire uger er der blandt andet fokus på forårets konfirmander. På siden trækkes der hver uge lod om et gavekort på 300 kroner til en af sidens annoncører. Efter konfirmand-ugerne kører vi løs med læsernes billeder af livets højdepunkter lige fra den nyfødte til parret der har fejret kronjuvelbryllup (75 år). Billederne sendes i høj opløsning til redaktion@ugeavisen-guld.dk. Husk at påføre lidt info om billedet og fotograf.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE