cookie-og-privatlivspolitik
Nu er det atter muligt at afhente præmier med mere i Tværgade 20.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Ugeavisens kundecenter er delvist åbent

- og klar til ekspedition.
09. marts 2021 kl. 12:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING I takt med at landet lige så forsigtigt åbner op igen, har man i Folketidende Gruppen besluttet at gøre kundecentrene i Nykøbing F., Maribo og Nakskov delvist åbne.

Det betyder, at du godt kan komme indenfor i Tværgade 20 i Nykøbing, hvor du møder en midlertidig skranke, hvorfra kunderelaterede ekspeditioner kan klares.

- Derfor beder vi, her i Nykøbing, vinderne af for eksempel krydsord i Folketidende og Ugeavisen om at hente deres gevinster fra den seneste periode senest 26. marts - husk legitimation. Det gælder også andre uafhentede præmier fra læserkonkurrencer. Fremadrettet bliver det sådan, at præmier opbevares i 14 dage efter, at vinderne har fået besked, fortæller Trine K. Errebo, daglig leder af kundecentret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE