cookie-og-privatlivspolitik
Ditta Erös kom til Danmark for få måneder siden, nemlig i januar 2020, og blev 1. april ansat som organist i Ingemanns Kirke, Torkilstrup Kirke og i Lillebrænde Kirke. Lørdag kan hun oplves i Nysted Orgelmuseum.
Ditta Erös kom til Danmark for få måneder siden, nemlig i januar 2020, og blev 1. april ansat som organist i Ingemanns Kirke, Torkilstrup Kirke og i Lillebrænde Kirke. Lørdag kan hun oplves i Nysted Orgelmuseum.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Ungarsk pianist åbner koncertsæsonen i Nysted

Ditta Erös spiller lørdag et bredt sammensat og farverigt sommerprogram i Nysted Orgelmuseum.
25. juni 2020 kl. 09:26 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYSTED Det bliver den 27-årige ungarske pianist Ditta Erös fra musikkonservatoriet i Budapest, der lørdag 27. juni indleder koncertsæsonen i Nysted Orgelmuseum.

Aftenens koncert er et bredt sammensat, farverigt sommerprogram vil byde på musik af Chopin, Debussy, Bartók og andre spændende komponister, ligesom Ditta Erös også spiller et par af sine egen kompositioner.

Ditta Erös er uddannet fra solistklassen i Frans Liszt Musik Akademiet i Budapest og har sidenhen taget en efteruddannelse til klaverlærer. Hun startede sin musikkarriere i Ungarn som 4-årig med sin mor som sin første klaverlærer.

14 år gammel kom hun ind på Béla Bartók konservatoriet i Budapest og fortsatte på Frans Liszt Musik Akademiet som klassisk pianist.

Hun har deltaget i mange klaverkonkurrencer og koncerter.

Ditta kom til Danmark for få måneder siden, nemlig i januar 2020, og blev 1. april ansat som organist i Ingemanns Kirke, Torkilstrup Kirke og i Lillebrænde Kirke.De første koncerter gennemføres med et reduceret antal billetter på grund af corona reglerne. Disse fås på www.orgelmuseum.dk

- Efter myndighedernes anbefalinger kan vi fra og med 8. juli være 100 personer og fra og med 8. august 150 personer, fortæller organist og korleder Panna Friis-Grgoncza fra Nysted Orgelmuseum, hvor der er musikalske fremvisninger i juni, juli, august hver fredag, lørdag, søndag fra klokken 14 til 17.

Det er nu et år siden, at Nysted Orgelmuseum lagde ud med den første koncert. Sidenhen er det blevet til mange fine koncerter, hvor der ofte har været udsolgt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce