cookie-og-privatlivspolitik
Jamie Kees sange er blevet hans eget psykiske output i en kompleks verden.

Ugeavisen Guldborgsund

Ungt sind i gammel sjæl

Oplev Jamie Kee live på Kulturfabrikken i Nykøbing.
02. november 2020 kl. 08:52 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Det opstår i et stort sammenstød. Et sammenstød mellem et ungt sind og en gammel sjæl. Mellem forstadsfred og storbystøj. Mellem legende lyst og bidende nødvendighed.

Ordenes finurlige krumspring fortæller om det menneskelige i at løsrive sig, mens lyden leveres af et organisk hold musikere, i al sin levende charme og uperfekthed. Fra en af det 21. århundredes rockelskende småpoeter.

Og netop denne unge poet og musiker kan man opleve til Culthus' næste koncert på Kulturfabrikken fredag 6. november.

Her præsenterer Jamie nemlig sit nye album med et velspillende live-band i ryggen og der er helt bestemt lagt op til en af de store lytteoplevelser.

- Jeg er en 24-årig sanger/sangskriver med klar rod i den danske poesi og med en ærlig og inkluderende skrivestil. Fællestrækkene ved mine sange er nok, at de er skrevet ud fra en personlig nødvendighed. De er blevet mit eget psykiske output i en kompleks verden, hvor det nogle gange føles uoverskueligt at blive voksen. Og selv om jeg tænkte, at det på ingen måde ville være noget andre kunne relatere til, er det endt med at blive netop det. Det er jeg utrolig taknemmelig for, fortæller han.

Musikken er i allerhøjeste grad lytbar, godt skruet sammen og understøtter på genial vis teksterne og til sammen danner tekst og musik et klart og stærkt udtryk, som med sikkerhed vil tiltale de fleste.

Denne aften åbner dørene klokken 20 og selve koncerten begynder klokken 20.30.

Billetter købes via Culthus.dk, og det er på grund af orona-situationen ikke muligt at købe billet i entreen.

HUSK at medbring dit mundbind.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce