cookie-og-privatlivspolitik
Stina Ebbe ser frem til sammen med nyansat socialformidler Ronny Holst at føre Perronen videre.
Stina Ebbe ser frem til sammen med nyansat socialformidler Ronny Holst at føre Perronen videre.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

Værested har fået ny leder

Stina Ebbe er et kendt ansigt på Perronen og vil have lidt anden fokus end forgænger.
12. januar 2022 kl. 06:00 Af Niki Treumer Mogensen

NYKØBING Værestedet Perronen har fået ny leder, efter Jens Henriksen i mange år har værets dets forretningsførende. Stina Ebbe overtog jobbet 1. januar, og her har hun været socialrådgiver i en årrække.

Hun bliver fremover værestedsleder, og ændringen i stilllingsbetegnelsen signalerer et nyt fokus i lederjobbet, fortæller hun.

- Jeg er uddannet socialrådgiver og har taget mig af det socialfaglige i de snart syv år, jeg har været her. Nu, hvor jeg bliver daglig leder, vil der selvfølgelig være samme dagligdag og ledelse over for voes frivillige, men nogle opgaver vil vi deles mere om, end Jens og jeg gjorde, siger hun med henvisning til Ronny Holst, der er nyansat socialformidler på Perronen og får hendes gamle job.

Nyt er blandt andet, at de to ansattes arbejdspladser rykkes ned i stueplan og tættere på brugerne.

- Vi kan være lidt mere nærværende over for dem og lave flere hverdagsaktiviteter, siger Stina Ebbe, der er rigtigt glad for sin arbejdsplads:

Annonce

- Jeg er rigtigt godt inde i hverdagen, har god kontakt med alle vores brugere og frivillige, og det er skønne mennesker at arbejde og være sammen med. Jeg kan ikke forestille mig et bedre steder at skulle arbejde, og jeg vil gerne føre stedet videre, som det har været de seneste mange år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE