cookie-og-privatlivspolitik
Der er frem til 30. marts oprettet Korshær "To go" i Jernbanegade.
Der er frem til 30. marts oprettet Korshær "To go" i Jernbanegade.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Varmestue er nu "To go" tre timer om ugen

Giv gerne et bidrag til Kirkens Korshær, så der kan indkøbes powerbanks til områdets skovsovende mennesker.
26. marts 2020 kl. 06:40 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER Konsekvenserne af "nedlukningen" af Danmark grener sig langt, langt ud i samfundet.

- I Kirkens Korshær har vi også været nødt til at "lukke ned". Det har været en svær beslutning, men vi er også nødt til at passe på vores gode medarbejdere og frivillige. Alle Kirkens Korshær genbrugsbutikker er derfor lukkede, foreløbig indtil 30. marts. Vi har også været nødt til at lukke vores sociale tilbud ned på Lolland og Falster. Der er desværre stadig mennesker, der sover udendørs. De kan ikke få mad, få ladet mobiltelefoner op eller få hjælp til at komme videre, fortæller projektleder i Kirkens Korshær, Maria Mistarz Benzon.

Derfor har Kirkens Korshær åbnet Korshær "To go" i Jernbanegade 43, st. i Nykøbing F. om mandage, onsdage og fredage fra klokken 11 til 12.

Her udleveres madpakker, soveposer, tøj og hvad der ellers er muligt at udlevere.

I denne tid er især powerbanks en stor hjælp til de skovsovende mennesker. De udleveres opladt fra varmestuen og kan byttes til en opladet en af slagsen.

- Hjælp en hjemløs med at få ladet telefonen op! Send 100 kroner på mobile pay 15881, lyder opfordringen fra Maria Mistarz Benzon.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce