cookie-og-privatlivspolitik
Billedet er fra en prøve, hvor skuespillerne endnu ikke har fået kostumer på, men prøver i deres eget tøj. Mor Mercedes skal iklædes smukke kostumer og udstyres med et flot moustache.
Billedet er fra en prøve, hvor skuespillerne endnu ikke har fået kostumer på, men prøver i deres eget tøj. Mor Mercedes skal iklædes smukke kostumer og udstyres med et flot moustache.
Foto: Teatret Masken

Ugeavisen Guldborgsund

Venskab og forskellighed

Teatret Masken og NørregadeTeatret glæder sig til at give børnene en oplevelse ud over det sædvanlige; en skøn historie med fart over feltet og cirkus-løjer, opfindsom scenografi og fantastiske kostumer.
27. oktober 2020 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING På Teatret Masken arbejdes der for tiden med scenekunst for 5-12 årige. De fem skuespillere øver på livet løs, men kostumieren syer de store rober til forestillingen. Så snart skuespillerne holder fyraften, tager teknikkerne over for at gøre den store scenografi færdig. Der er nemlig fuld gang i prøverne på Cirkus Saragossa på Teatret Masken.

Teatret Masken og NørregadeTeatret er gået sammen om at fortælle den skønne historie om drengen Elvis, der er linedanser. Hans mor, Mercedes, gør karriere som den skæggede dame og hans bedstemor er kanonkonge. Elvis er ud af cirkusfamilien Saragossa, der er alt andet end kedelig! En dag arver bedstemor Lola et hus i Lilleby, og familien rykker cirkusteltpælene op flytter ind i huset. Men det kan være svært at passe ind et sted som Lilleby, i sær når man ikke er og ser ud som de fleste.

Forestillingen skal spille for skolernes 0.-5. klasser fra midten af november til før jul. Guldborgsund Kommune og Lolland Kommune køber billetterne, så alle børn får mulighed for at få en scenekunstnerisk oplevelse.


Trygt og lovligt

Teatre er undtaget fra reglen om forsamlingsforbud, til gengæld indretter Teatret Masken publikumspladserne i teatersalen, så der holdes den anbefalede afstand på min. 1 meter mellem klasser/grupper/familiegrupper. Der er ikke krav om mundbind i foyer og teatersal. Der er opsat spritstandere ved alle indgange.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce