cookie-og-privatlivspolitik
Rollespilsakademiet tager dig og familien tilbage til en helt anden tid ved Virket Vikingemarked.
Rollespilsakademiet tager dig og familien tilbage til en helt anden tid ved Virket Vikingemarked.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Vikingemarked i Virket

Arrangementet er en del af MEGA Aktiv Sommer og er støttet af midler fra Folketingets sommerpakke til sommeraktiviteter for børn og unge.
08. august 2020 kl. 08:32 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

VIRKET Tilbring nogle timer i Vikingetiden sammen med familien, når Guldborgsund-bibliotekerne sammen med Rollespilsakademiet stabler et vikingemarked på benene i de autentiske omgivelser ved Virket, nærmere bestemt Virkethus.

I foråret 2020 løftede arkæologer sløret for et helt unikt fund; En vikingeborg af helt ufattelige dimensioner. Udgravningen af borgen er i fuld gang og hvilket mere oplagt sted at holde et vikingemarked end netop på et af Danmarks vigtigste områder fra Vikingetiden.

Lørdag 22. august klokken 10 til 14 kan du sammen med familien træde ind i en svunden tid, hvor stolte krigere og brave skjoldmøer stadig står side om side, og opleve et vikingemarked i en epoke, hvor høvdinger og gydjer skaber Danmarkshistorie og kalder efter Thor og Odin i håb om styrke og mod.


Oplev vikingekulturen

Rollespilsakademiet tager dig og familien tilbage til en helt anden tid ved Virket Vikingemarked. Her kan I sammen opleve vikingekulturen helt tæt på og prøve kræfter med forskellige vikingelege, forberedelser til togter og sværdsmedning.

Hele oplevelsen er samlet i en teltby, hvor der udover oplevelserne for de unge vikinger, også vil være plads til, at moderne forældre sætter sig til bords med deres egen medbragte mad og drikke. Husk at holde afstand og i det hele taget tage hensyn til hinanden. Arrangementer er for børn, unge og deres voksne. Det er gratis at deltage, men for at sikre afstanden, skal alle booke en billet - også voksne. Du kan booke billetter på guldbib.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce