cookie-og-privatlivspolitik
Udendørs bowl foregår på en kunststofbane på 32 x 4,5 meter, hvor der spilles med nogle større kugler. Det er et stort spil i engelsktalende lande og Spanien.
Udendørs bowl foregår på en kunststofbane på 32 x 4,5 meter, hvor der spilles med nogle større kugler. Det er et stort spil i engelsktalende lande og Spanien.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Vil gøre endnu flere idrætsaktive

Og det skal blandt andet ske med nyt tiltag i Idræt om dagen i Nørre Alslev - udendørs bowl.
22. juli 2020 kl. 17:55 Af Manfred Sørensen

Annonce

NØRRE ALSLEV Selv om sommeren er over os er det vel også tid til at tid til igen at tænke fremad mod det at mødes til efterårets og vinterens mange aktiviteter.

- Efter en hurtig og trist nedlukning i marts, hvor vi ikke fik sluttet ordentlig af og takket af. Ærgerligt, for jeg fornemmer klart at vores "tirsdagsmøde" gør godt på rigtig mange både på sjæl og krop. I hvert fald kan jeg berette, at manglen af dette "tirsdagsmøde" og andre aflyste aktiviteter har betydet, at min krop har savnet disse aktiviteter- og de er i stedet afløst af op til flere kiropraktorbesøg. Og jeg ved godt, hvad jeg foretrækker! Det er en oplevelse, som deles af flere.

Sådan lyder det fra Flemming Johnsen fra Idræt om dagen i Nørre Alslev.

Så der er rigtig mange, der glæder sig til at komme i gang med Idræt om dagen, som starter op igen tirsdag 8. september klokken 13.30.

- Også vores vigtige kulturdel er på plads. Og vi siger stor tak til alle de mange personer, som kommer og fortæller og beriger os med noget, som optager dem og dermed giver inspiration og oplevelse for andre, understreger Flemming Johnsen.

Der har, efter der igen blev åbnet lidt op. været gang i krolf om tirsdagen klokken 14 til 16 og petanque om mandagen klokken 10 til 12, hvilket fortsætter foreløbig til 8. september.

Og så bliver der ellers introduceret et nyt tiltag, nemlig udendørs bowls på kunststofbanen ved NAB's klubhus.

Igennem NAG er der ansøgt om en starthjælpspakke fra Guldborgsund Kommune til etablering af denne nye spændende udendørs aktivitet på en kunststofbane på 32 x 4,5 meter, hvor der spilles med nogle større kugler. Det er et stort spil i engelsktalende lande og Spanien.

- Jeg har været på studietur til Farum for at se og høre om deres erfaringer med spillet. Det så rigtig spændende ud, og vi har fået tilsagn fra Farum om, at de vil stille op med et par medlemmer, som vil komme herned og demonstrere spillets facetter. Det sker så onsdag 5. august klokken 10 til 12 ved NAB's klubhus, røber Flemming Johnsen, der med dette initiativ håber, at man kan gøre flere borgere idrætsaktive.

Yderligere information hos Mogens Jensen på telefon 2991 5815 og Flemming Johnsen på telefon 2625 4288.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce