cookie-og-privatlivspolitik
Stine Hansen med den fysisk lille, men alligevel store præmie - et gavekort på 1.500 kroner til varehuset. Hun er flankeret af varehuschef Christian Thomsen (th) og Kasper Christensen. De glæder sig til at overrække gavekortet den den heldige læser efter VM-finalen.

3

Billeder

Stine Hansen med den fysisk lille, men alligevel store præmie - et gavekort på 1.500 kroner til varehuset. Hun er flankeret af varehuschef Christian Thomsen (th) og Kasper Christensen. De glæder sig til at overrække gavekortet den den heldige læser efter VM-finalen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Vind Føtex-gavekort på 1.500 kr.

Ugeavisen er klar med en VM konkurrence.
13. januar 2021 kl. 13:04 Af Manfred Sørensen

NYKØBING I disse corona-tider er det jo forholdsvis småt med samvær, sportsbegivenheder og andre kulturelle arrangementer, der kan samle os.

Men heldigvis kan vi da snart sætte os foran fladskærmen og følge VM i herrehåndbold, der afvikles i Egypten.

Danmark er som bekendt regerende verdensmestre - de fleste af os husker sikkert de forrygende dage ved VM i januar 2019, hvor Danmark gjorde rent bord i alle kampe, der blev spillet i Herning og Hamborg. En mere suveræn verdensmester skal man lede længe efter ...

Og Mikkel Hansen, Niklas Landin og co. hører da også denne gang til favoritterne - ja, faktisk er de danske drenge bookmakernes favorit. Men det skal man nok ikke lægge så meget i, for stærke nationer som Norge, Spanien, Frankrig, Tyskland og Kroatien har bestemt også muligheden for at komme til tops, når finalen spilles søndag 31. januar.

Danmark er i gruppe med Bahrain, D.R. Congo og Argentina, som holdet møder henholdsvis fredag 15. januar, søndag 17. januar og tirsdag 19. januar. De tre bedste fra hver af de otte indledende grupper går videre til mellemrunden.

Annonce

Som altid er Ugeavisen i forbindelse med store sportsbegivenheder på banen med en spændende læserkonkurrence. Det sker i samarbejde med Føtex Nykøbing F., der er klar med et attraktivt gavekort til varehuset i Sundby L. på hele 1.500 kroner.

- Selvom jeg ikke er den store håndboldfan vil jeg da følge med i VM og jeg vil da helt klart heppe på Danmark, lyder det fra Føtex' varehuschef Christian Thomsen.

Langt mere håndboldentusiastisk er to af Christians medarbejdere, Stine Hansen og Kasper Christensen. De skal begge følge kampene fra Egypten på tv.

- Verdensmester bliver enten Danmark eller Norge, mener Stine Hansen, der selv spiller håndbold i SK 82 Nr. Vedby.

Danmark er også Kasper Christensens favorit.

Annonce

- Jeg har så Spanien som outsider til VM-titlen, understreger han.

De tre kan selvfølgelig ikke deltage i læserkonkurrencen. Men det kan du ved at komme med dit bud og sende dit tip til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest torsdag 21. januar klokken 12. Man kan også benytte VM-kuponen, som man finder andetsteds i avisen. Mærk din mail/kupon "VM Egypten" og husk navn, adresse og tlf. nummer. Man må kun deltage med ét tip/mail pr. husstand.

Vi trækker så lod blandt alle de rigtige tip.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE