cookie-og-privatlivspolitik
Holdet bag Baldonis Juleforestilling er klar til max julehygge.
Holdet bag Baldonis Juleforestilling er klar til max julehygge.
Foto: Baldoni

Ugeavisen Guldborgsund

Vind billetter til julecirkus

I denne uge udlodder Ugeavisen 10 x 2 billetter til Baldonis julecirkus i enten Nykøbing eller Stubbekøbing.
04. november 2020 kl. 06:30 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING/STUBBEKØBING Julen i år bliver på mange måder anderledes, fordi vi stadig lever med en alvorlig virus blandt os der gør, at vi skal passe på os selv og hinanden. Derfor er der specielt i år mere end nogensinde brug for, at komme ud og få fælles oplevelser med familie og venner, dette skal naturligvis gøres på en forsvarlig måde.

Baldonis julecirkus er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet på 50 personer, da publikum under forestillingerne sidder ned med god afstand. Det betyder kort, at der vil være en meter mellem hver familie.

Dette bevirker, at der vil være et begrænset antal billetter til salg til hver forestilling. Der er naturligvis sat håndsprit frem flere steder i salen.

Cirkus besøger Nykøbing, Ejegodhallen, onsdag 18. november klokken 17 og Stubbekøbing, Stubbekøbing Hallen, fredag 20. november klokken 17.

Man siger jo, at julen er børnenes fest og sådan er det da heldigvis også for de fleste. Men i Danmark har vi desværre børn som har det rigtigt svært, og de børn vil Baldoni rigtig gerne hjælpe.

Baldoni har derfor også i år et unikt samarbejde med de Danske Julemærkehjem. Hver gang der købes en billet til Baldonis juleforestillinger donerer Cirkus Baldoni 10 kroner til julemærkehjemmene.


Konkurrence

I forbindelse med besøget af julecirkus har Ugeavisen fået mulighed for at udlodde 10 x 2 billetter til forestillingerne. For at deltage i lodtrækningen skal du blot svare på, hvad Baldoni støtter ved salget af billetter? Send dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest onsdag 11. november klokken 12. Husk at påføre om du ønsker billetter til Nykøbing eller Stubbekøbing, navn og adresse, og mærk mailen "Baldoni".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce