cookie-og-privatlivspolitik
June og Maria fra Thea ses her med den imponerende, lækre påskekurv - der kan blive din!
June og Maria fra Thea ses her med den imponerende, lækre påskekurv - der kan blive din!
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Vind den skønneste kurv

Sammen med Thea i Nykøbing udlodder Ugeavisen traditionen tro en velsmagende påskepræmie.
29. marts 2021 kl. 08:48 Af Katrine Sabroe Christensen

KONKURRENCE Påsketid er hyggetid, og det er en tradition her i Ugeavisen, at vi sammen med en af byens specialvareforretninger udlodder en velsmagende præmie til en værdi á 1.500 kroner, som kan nydes i påskedagene.

Og selv om det i år ikke bliver til de store påskefrokoster på grund af forsamlingsforbuddet på max fem personer indendørs, så er det jo tilladt at nyde indholdet selv eller tage kurven med ud på terrassen og dele med max ti gæster i det forhåbentlig dejlige påskevejr.

- I kurven har vi pakket noget lækkert rødvin, lokale øl, sodavand fra Sejerø, påskethe, kaffe, chokolade fra Summerbirds, rosé, forskellige påskeæg, ketchup, sennep og dressing for bare at nævne noget af det. Vinderen kan godt glæde sig til påsketheen. Den er tilsat æggelikør og er simpelthen så blød, cremet og lækker, fortæller June fra butikken.

Og hun tilføjer:

- Vi kan tydeligt mærke, at folk er meget opmærksomme på at give eller sende en lille hilsen til dem, de holder af, og som de måske ikke kan ses med i denne tid. Vi pakker mange små gavekurve - også for virksomheder, som gerne vil sende en lille hilsen til deres medarbejdere, der har ydet en ekstra indsats eller måske arbejdet hjemme under coronatiden. Vi bringer gerne ud - ring så finder vi ud af det.

Annonce

Sidste frist onsdag

For at deltage i konkurrencen om kurven skal du blot svare på spørgsmålet: Hvor mange må vi samles udenfor til påske? Send dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest onsdag 31. marts klokken 10. Husk at skrive navn, tlf. og by på din besvarelse. Vinderen får direkte besked, og kan herefter afhente sin præmie hos Thea.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE