cookie-og-privatlivspolitik
Gennembrudsfarlige Amalie Wulff kan blive en vigtig brik i bestræbelserne på, at hente en sejr over Odense i det vigtige opgør på lørdag.
Gennembrudsfarlige Amalie Wulff kan blive en vigtig brik i bestræbelserne på, at hente en sejr over Odense i det vigtige opgør på lørdag.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Vind- eller forsvind-kamp

Skal NFH holde liv i drømmene om en semifinale skal Odense besejres på lørdag i Lånlet Arena.
23. april 2021 kl. 15:32 Af Manfred Sørensen

NYKØBING I løbet af en håndboldsæson er der kampe, der er vigtigere end andre - kampe, der bare skal vindes.

Et sådant opgør venter der NFH på lørdag i Lånlet Arena mod Odense Håndbold. Sæsonens hidtil vigtigste kamp. Intet mindre - ihvertfald, hvis de gule ved bevare muligheden for at spille sig i en DM-semifinale.

Situationen i Bambusa Kvindeligaens slutspilspulje 2, her hver der mangler tre spillerunder, er nemlig den, at Viborg fører med 5 point. På 2. pladsen ligger Aarhus United med 4 point, mens NFH og Odense indtager henholdsvis 3. og 4. pladsen - begge med 3 point. De to bedste booker billetter til semifinalerne.

Det betyder, at NFH jo skal have to hold under sig, og den absolut største mulighed for det er Aarhus og Odense, som NFH begge har på hjemmebane.

Meget skal gå galt, hvis ikke Viborg løber med den ene plads. Ingen tror rigtig på Aarhus - blandt andet fordi aarhusianerne både skal til Odense og Nykøbing, udover en hjemmekamp mod stærke Viborg.

Annonce

Med en sejr over Viborg og uafgjort mod Odense startede NFH overraskende godt i slutspillet. Desværre kunne niveauet ikke følges op i Aarhus, og derfor en en sejr på lørdag, hvor kampen fløjtes op klokken 16.10, et must for trænerne Jakob Larsen, Kenneth "Salle" Sahlholdt og pigerne.

Og det er da bestemt heller ikke utopi, at tro på NFH-sejr. Odense, der inden sæsonen var guldfavorit nummer 1, har på det seneste ikke kunnet få spillet til at fungere og spillerne virker usikre.

Holdet er tillige skadesramt på vigtige positioner. Men nu har der været en landskampspause, og måske er netop den kommet belejligt for fynboerne?

På lørdag ca. klokken 17.45 er vi meget klogere. Så ved vi om der stadig er liv i semifinaledrømmene hos NFH ...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE