cookie-og-privatlivspolitik
Vind en mors dags buket fra Guldborgsund Blomster i Nørre Alslev eller Nykøbing.
Vind en mors dags buket fra Guldborgsund Blomster i Nørre Alslev eller Nykøbing.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Vind en skøn buket til din mor

- fra Guldborgsund Blomster i Nørre Alslev eller Nykøbing.
06. maj 2020 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

MORS DAG Den anden søndag i maj er det mors dag - sådan er det altid. Og det kan selv ikke corona-krisen lave om på. Derfor er vi traditionen tro klar med en læserkonkurrence, hvor der er en overraskelse til mor på højkant. I år sker det i samarbejde med Guldborgsund Blomster/Spice Surprice i Nørre Alslev og Guldborgsund Blomster i Nykøbing. Vinderen kan lørdag 9. maj hente buketten, der har en værdi af 350 kroner.

- Vi forventer trods situationen at få ret travlt i forbindelse med mors dag. I Nykøbing vælger vi at sætte et stort telt op, hvor vi samler alle bestilte buketter, der så kan afhentes uden at skulle komme ind i forretningen. Her vil der også være en del færdigbundne buketter, fortæller Jette Christensen.

Og hun føjer til:

- Bestiller man en buket inden klokken 14 lørdag 9. maj, kan vi godt klare udbringningen om søndagen. Man kan bestille via Interflora, eller ringe til en af forretningerme.

I Nørre Alslev er både Guldborgsund Blomster og Spice Surprice klar inden den traditionsrige dag.

- Måske er lille mor mere til en lækker gavekurv med kaffe, the, rødvin, bobler, chokolade, spændende krydderier, olier - ja jeg kan blive ved, så kan vi være behjælpelig i Spice Surprice, smiler Jette Christensen.


Konkurrence

For at deltage i lodtrækningen skal du blot sende os en mail på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk med et kort svar på, hvilken mor der har fortjent at vinde en smuk buket. Det kan være din egen, det kan være dig selv, moderen til dine børn eller... Husk at skrive navn og adresse på dig selv, og vigtigt: hvor du ønsker at hente buketten - i Nørre Alslev eller Nykøbing. Sidste frist for deltagelse er fredag 8. maj klokken 10.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce