cookie-og-privatlivspolitik
André Andersen fra Vores Nykøbing (tv) og Lars Henrisken fra Ugeavisen er klar med et gavekort til Vores Nykøbings medlemsbutikker på hele 3.000 kroner til den dygtige og heldige vinder i den store EM-læserkonkurrence.
André Andersen fra Vores Nykøbing (tv) og Lars Henrisken fra Ugeavisen er klar med et gavekort til Vores Nykøbings medlemsbutikker på hele 3.000 kroner til den dygtige og heldige vinder i den store EM-læserkonkurrence.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Vind gavekort på 3.000 kroner!

Vores Nykøbing og Ugeavisen i samarbejde om stor læserkonkurrence.
16. juni 2021 kl. 08:05 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Fodboldfeberen har indtaget Danmark og de fleste andre lande i Europa.I fredags lød nemlig det første fløjt til EM - fodboldfesten, der egentligt skulle have være afviklet sidste sommer, men som så mange andre ting måtte vige grundet corona-pandemien.

Men nu er det hele skudt i gang i 11 byer rundt omkring i Europa - heriblandt København, nærmere betegnet Parken, hvor de danske helte spiller deres kampe. Det første opgør mod Finland i lørdags, mod Belgien på torsdag og den sidste puljekamp mod Rusland mandag 21. juni.

Den store fodboldfest bliver selvfølgelig også fejret i Nykøbing, for Vores Nykøbing har sørget for en storskærm på Torvet, så man i fællesskab kan følge alle EM-kampene. Det hele blev indledt med åbningskampen i fredags Italien-Tyrkiet og ikke mindst i lørdags med Danmark-Finland. Der er gratis entré og der er plads til 500 mennesker ved storskærmen.

- Det hele foregår naturligvis efter de aktuelle corona-restriktioner. Man skal helst huske egen stol, og drikkevarer må ikke medbringes. Man kan købe fadøl og sodavand på pladsen, og så vil jeg da opfordre til, at man støtter restauranterne på Torvet og spiser sin mad der. Oftest aftensmaden, da kampene typisk vil ligge klokken 15, 18 og 21,lyder det fra André Andersen, erhvervs- og citychef i Vores Nykøbing.

Sammen med Vores Nykøbing vil Ugeavisen gerne markere den store sportsbegivenhed med en stor læserkonkurrence.

Annonce

- Det er jo ikke hvert år, at så fornem en sportsbegivenhed med så stor en bevågenhed finder sted i Danmark. Derfor er vi blevet enige om at der skal være en flot og attraktiv præmie på højkant, lyder det fra Lars Henriksen, bladchef på Ugeavisen.

Han og André Andersen kan afsløre, at det drejer sig om et Vores Nykøbing-gavekort på intet mindre end 3.000 kroner til fri afbenyttelse i en eller flere af Vores Nykøbings medlemsbutikker.

For at deltage i EM-læserkonkurrencen skal du slet og ret komme med dit bud på, hvem der tager EM-titlen, når finalen spilles på Wembley 11. juli.

Send dit svar på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk. Sidste frist er mandag 21. juni klokken 15. Husk navn, adresse og telefonnummer. Kald din mail "EM" (Hver husstand må kun deltage med én kupon!)KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE