cookie-og-privatlivspolitik
Måske var det noget med en sjov tur i "Kamelen" i Tivoli?
Måske var det noget med en sjov tur i "Kamelen" i Tivoli?
Foto: Tivoli

Ugeavisen Guldborgsund

Vind sjov familietur til Tivoli

I denne uge kan Tivoli i København endelig åbne igen. Det fejrer vi med en læserkonkurrence med tre sæt á fire entrébilletter og fire turpas.
11. juni 2020 kl. 06:43 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

KONKURRENCE Nu skulle det være sikkert og vist, at nu åbner Tivoli mandag 8. juni. Det sker i en lidt anden anden version end vanlig, hvor der tages ekstra hensyn gæsterne og medarbejderne. Portene åbnes klokken 11, og sommersæsonen er forlænget til og med 4. oktober. Med en åbningsdag mandag 8. juni, når Tivoli op på at kunne åbne 196 dage i alt i 2020 i sommersæsonen, Halloween og Jul i Tivoli. Det skal selvfølgelig fejres, og derfor udlodder Ugeavisen i denne uge tre sæt á fire entrébilletter og fire turpas, så du kan tage familien med på en hyggelig og sjov tur


Tivolis tiltag

Gæsterne vil stifte bekendtskab med en række forholdsregler, der lever op til Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. I Haveanlægget og i indgangene skal gæsterne holde afstand. Dertil har Tivoli udviklede en række tiltag, der vil gøre gæsteoplevelsen mere smidig. Alle kan benytte sig af Tivoli App, der vil gøre gæsteoplevelsen nem lige fra billetkøb hjemmefra, bestilling af mad til spring-køen-over til forlystelserne.

Forlystelserne afsprittes løbende og der vil være afstand mellem passagerne. I tilfælde hvor Tivoli medarbejdere i forlystelserne er tæt på gæsterne i forbindelse med sikkerhedstjek af bøjler med mere vil de være iført Covid-19 visir i gæstevenligt design. Restauranterne åbner uden de traditionelle menukort, og gæsterne må fortsat gerne medbringe egen madkurv i Haven.   

- Vi har glædet os meget længe på at kunne åbne Tivoli med kørende forlystelser, åbne restauranter og gode musikalskel indslag for Tivoli-Garden. Vi har længe forberedt os på at kunne åbne Tivoli i en version, som lever op til myndighedernes sikkerhedskrav omkring afstand, forsamlinger og hygiejne. Der er nu lagt op til en "Tivoli klassisk", og det er noget gæsterne traditionelt holder meget af, og vi kan godt sige, at selve haveanlægget aldrig før har stået så flot til en åbning som i år!, lyder det fra pressechef, Torben Plank.


Sådan gør du:

For at deltage i konkurrencen skal du blot sende os en mail med svaret på: Hvor mange dage kan Tivoli holde åbent i år? Send dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest 24. juni klokken 10. Husk at påføre navn og adresse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce