cookie-og-privatlivspolitik
Fra venstre: Kim Frimann, formand for DI Lolland-Falster, Johnny Hansen, direktør og ejer IDEBYG og John Brædder, borgmester Guldborgsund Kommune.
Fra venstre: Kim Frimann, formand for DI Lolland-Falster, Johnny Hansen, direktør og ejer IDEBYG og John Brædder, borgmester Guldborgsund Kommune.
Foto: Lars Magnus Lund Christensen.

Ugeavisen Guldborgsund

Vinder pris for indsats

IDEBYG tager et stort ansvar for at uddanne den næste generation af tømrere og murere, som bygge- og anlægsbranchen mangler.
09. marts 2021 kl. 10:56 Af Katrine Sabroe Christensen

LOLLAND-FALSTER I håndværksvirksomheden IDEBYG er der ca. 85 ansatte - heraf er de 12 lærlinge. Dermed ligger virksomheden et godt stykke over måltallet for antal lærlinge, som blev fastsat i trepartsaftalen. En virksomhed af IDEBYGs størrelse vil typisk være forpligtet til at tage 2-3 lærlinge.

 - Jeg er rigtig glad for, at vi i år kan overrække DI Lolland-Falsters PraktikPladsPris til IDEBYG. Virksomheden bidrager væsentligt til at uddanne den næste generation af murere og tømrere , og det fortjener at blive belønnet, lyder det fra Kim Frimann, formand for DI Lolland-Falster og adm. direktør i Frimann Biler A/S.

- Hos IDEBYG er vi rigtig stolte over at modtage denne pris. Vi vil gerne være med til at uddanne fremtidens håndværkere, som vi kan se, at der bliver mangel på. Derfor har vi valgt at have mange lærlinge i vores virksomhed, siger Johnny Hansen, mester og ejer af IDEBYG.


Fuld læreaftale

IDEBYG tilbyder lærlingene et godt og varieret uddannelsesforløb med blandede arbejdsopgaver. Virksomheden har kun lærlinge på en fuld læreaftale.

- For at opnå det bedst mulige resultat for den enkelte lærling og for virksomheden, har vi fokus på at gøre uddannelsesforløbet varieret og spændende. Desuden tegner vi kun fulde læreaftaler, så vi har den enkelte lærling fra start til slut. Fulde læreaftaler er blevet et princip for os, og vi synes selv, at vi derved bedst løfter vores ansvar og ikke lader nogen i stikken, forklarer Johnny Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE