cookie-og-privatlivspolitik
Animationsfilmen Spioner på missioner byder på actionfyldt spion-komik af folkene bag Ice Age og Ferdinand.
Animationsfilmen Spioner på missioner byder på actionfyldt spion-komik af folkene bag Ice Age og Ferdinand.
Foto: NFbio

Ugeavisen Guldborgsund

Vinterferie-guf på vej

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt - og dermed et af årets højdepunkter for biografen på Slotsbryggen.
06. februar 2020 kl. 06:05 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Torsdag er det som altid premieredag i Nordisk Film Biografer Nykøbing, og her kan publikum glæde sig til tre premierefilm.

Animationsfilmen Spioner på missioner byder på actionfyldt spion-komik af folkene bag Ice Age og Ferdinand. Verdens bedste spion Lance Sterling bliver forvandlet til en due, og derfor må han stole på, at gadget-nørden Walter kan hjælpe ham. Tilsammen udgør makkerparret en slags James Bond og Q, og de må nu arbejde sammen - og stole på hinanden - for at redde verden.

Og så er der animationsfilmen Drømmebyggerne, der handler om pigen Minna, som opdager, at der står drømmebyggere bag drømme. En dag forstyrrer Minna sin stedsøsters drøm, fordi stedsøsteren har været ond mod hende. Men Minna går for langt og stedsøsteren falder i dyb koma. Minna må nu slå sig sammen med drømmebyggerne for at redde stedsøsteren og samtidig forsøge at forene hendes familie.

Instruktøren har tidligere været med på produktionen af andre danske animationsfilm som Vitello og Den utrolige historie om den kæmpestore pære.

Og sidst i rækken kommer filmen Birds of Prey er en spinoff til Suicide Squad, og Margot Robbie er tilbage i rollen som Harley Quinn. Efter at have forladt Jokeren slår Harley Quinn sig sammen med tre andre superheltinder, Black Canary, Huntress og Renee Montoya, for at redde en pige fra en ond forbryderboss.

Den unge pige, Cass, er nemlig blevet skydeskive for Gothams mest kriminelle og narcissistiske skurk, Roman Sionis, og hans sadistiske håndlanger, Zsasz, og hele byen er på den anden ende, da alle indbyggerne går ind i jagten på den unge pige.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce