cookie-og-privatlivspolitik
Vokalensemblet Dekorum gæster torsdag Marielyst.
Vokalensemblet Dekorum gæster torsdag Marielyst.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Vokalmusik på højskolen

Vokalensemblet Dekorum gør en dyd ud af at være en skabende del af det danske korliv ved at give plads til både traditioner og fornyelse.
23. september 2020 kl. 06:12 Af Manfred Sørensen

Annonce

MARIELYST Med en visekoncert i sidste uge med Michael Abel genoptog Højskolen Marielyst sin omfattende foredrags- og koncertvirksomhed, hvor interesserede udefra er velkomne til at deltage sammen med højskolens kursister.

Næste arrangement er en koncert med vokalensemblet Dekorum torsdag 24. september klokken 19.30.

Vokalensemblet Dekorum gør en dyd ud af at være en skabende del af det danske korliv ved at give plads til både traditioner og fornyelse. Ensemblet nærer stor kærlighed til vokalmusikkens rødder og historie og til den danske folkesangs- og folkevisetradition. Vokalensemblet Dekorum har derfor søsat et projekt, hvor de har bedt en bred vifte af komponister om at lave nye arrangementer af danske folkeviser.

De bidragende komponister inkluderer bl.a. de unge folkemusikere Clara Tesch og Emma Kragh-Elmøe, DR Pigekorets chefdirigent Phillip Faber, studerende ved DR Malko-dirigentskolen, Nikolaj Busk fra Dreamers Circus samt Vokalensemblet Dekorums musikalske leder Bo Asger Kristensen.

Det giver de prøver på ved koncerten på højskolen, hvor folkemusiker og komponist Emma Kragh-Elmøe binder de nye arrangementer sammen på violin.

Billetter a' 75 kroner sælges via højskolens hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce