cookie-og-privatlivspolitik
Her overrækker Ronald fra Møblér Jarvig Møbler i Nykøbing den lækre stol til Falster-kalendervinderen Zehra Kücükyavuz.
Her overrækker Ronald fra Møblér Jarvig Møbler i Nykøbing den lækre stol til Falster-kalendervinderen Zehra Kücükyavuz.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Zehra og Josefine vandt hovedpræmie

Vinderne af folketidende.dk's digitale julekalender er fundet.
13. februar 2021 kl. 06:55 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

LOLLAND/FALSTER De gode folk bag den digitale julekalender på folketidende.dk havde til det sidste håbet, at landet var blevet åbnet lidt mere op i sidste uge, så præmieoverrækkelserne kunne have foregået uden mundbind/visir og med håndtryk, men sådan blev det desværre ikke.

Den digitale julekalender har kørt 1.-24. december 2020, hvor man hver dag kunne åbne dagens låge på Lolland- og Falsterjulekalenderen, og vinde en dagspræmie, præmierne var sponsoreret af lokale erhvervsdrivende på Lolland Falster.

Vinderne af disse præmier blev trukket live i Radio Sydhavsøerne eftermiddagsprogram med Søren Hansen. Og vinderne fik forleden deres præmie overrakt.

- Vi har i alt modtaget lige omkring 30.000 besvarelser på hver kalender, lige knapt 61.000 i alt. Alle der har indsendt besvarelser i løbet af 1.-24. december har for hver besvarelse optjent et lod i hovedpræmiekonkurrencen. Hovedpræmievinderne trækkes blandt alle besvarelser, rigtige og forkerte, fortæller Christa Månsson, digital mediekonsulent.

Vinderen af Lolland julekalenderen blev Josefine Kleis-Olsen, som kan glæde sig over en overnatning for seks personer i Knuthenborgs safaritelt inklusiv mad og drikke til en værdi af 10.000 kroner.

Annonce

Og vinderen på Falster-julekalenderen blev Zehra Kücükyavuz, der kan sætte sig godt tilrette i en Stressless® Wing Signature lænestol med skammel i sort Paloma læder fra Møblér (Ullerslev Snedkerforretning, Jarvig Møbler og Møllers Møbler) til en værdi af 20.010 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE